Солоні грузді гарячий спосібЧас приготування: 1 ч. 0 хв Грузді можна засолити двома способами: холодним і гарячим. Так як холодний спосіб забирає набагато більше часу і сил, пропоную засолити грузді гарячим способом, так буде набагато швидше! Опис приготування: Простий рецепт приготування солоних груздів гарячим способом. Готова консервація зберігається в прохолодному місці, це може бути холодильник або прохолодний льох. Подавати до столу грузді, солоні гарячим способом, можна через один-два тижні. Гарного дня! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби/Грузді Блюдо: Заготовки/Соління Інгредієнти:
Кількість порцій: 3 Як приготувати Солоні грузді гарячий спосіб Грузді перебираємо, чистимо і моєму. Перед солінням грузді вимочуються в холодній воді, 7-8 годин. Потім зваріть гриби в киплячій підсоленій воді 15 хвилин, видаляючи піну. Укладаємо остиглі грузді в стерилізовані банки, пересипаючи кожен шар сіллю і насінням кропу з перцем. Баночки закриваємо і зберігаємо в холодному місці. Смачного! Вам не треба закінчувати курси кухарів, щоб знати, як приготувати Солоні грузді гарячий спосіб в домашніх умовах. Для цього купите в магазині всі продукти, які включає в себе склад інгредієнтів. Далі прочитайте рецепт та ознайомтесь з фото кожного конкретного кроку. Приготування не забере у вас багато часу, якщо ви будете намагатися робити все послідовно і акуратно. Вивчивши, як готується Солоні грузді гарячий спосіб, сміливо приступайте до справи! Якщо ви хочете внести свою родзинку в класичний рецепт приготування цієї страви, будьте обережні, щоб не зіпсувати смакові якості виробу. Проте ми завжди вітаємо фантазію наших відвідувачів і просимо обов'язково ділитися своїми кулінарними задумами й ідеями! Будьте впевнені, що кулінарія може стати веселим і цікавим заняттям на кожен день. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 71