Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Короп запечений в рукаві
Морозиво з ожиною
Дієтичне тісто для пельменів
Ожина з цукром на зиму
Сосиски в тісті на сковороді
Шматочки кабачків в клярі
Запечені кабачки в духовці
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Солоні гливи на зиму

Солоні гливи на зиму

Солоні гливи на зиму
Час приготування: 40 хв
Хоч гливи і не відносяться до числа шляхетних грибів, але все ж заготовки з них виходять запаморочливі, а якщо не вірите мені, то приготуйте солоні гливи на зиму і самі в цьому переконаєтеся.

Опис приготування:
Вешек, як, втім, і опеньки, завжди ростуть великими колоніями, тому якщо знайти хороше місце, то можна зібрати досить багатий урожай, далі залишається тільки вирішити, що ж з усім цим достатком зробити. Можна, звичайно ж, грибочки замаринувати або посмажити, а можна приготувати їх у цій простому рецептом солоних глив на зиму. Повірте, такі грибочки не йдуть ні в яке порівняння з маринованими, адже у них зовсім інший особливий смак. До речі, оскільки зробити солоні гливи на зиму в домашніх умовах можна дуже швидко, а до вживання вони готові майже відразу, то цей рецепт дуже зручний, коли потрібно швиденько зварганити закуску для дорогих гостей. Загалом, обов'язково спробуйте зробити такі грибочки, я дуже вам рекомендую.

Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Гриби/Гливи
Блюдо: Заготовки/Соління

Інгредієнти:
  • Гливи - 300 Грам
  • часник - 3 зубчики
  • Сіль - 0,5 чайної ложки
  • Чебрець свіжий - 10 Грам
  • Перець чорний горошком - 5-7 Штук
  • Коріандр - За смаком
  • Олія оливкова - За смаком

Кількість порцій: 1

Як приготувати Солоні гливи на зиму
Солоні гливи на зиму Отже, промиваємо вешнкі і викладаємо їх в каструлю, заливаємо холодною водою, ставимо на вогонь і варимо 20-30 хвилин після закипання, потім відкидаємо на друшляк. Солоні гливи на зиму Викладаємо гриби в чисту банку і додаємо спеції, сіль і нарізану пластинками часник. Солоні гливи на зиму Заливаємо гриби оливковою олією і ставимо в холодильник. Їсти їх можна вже на другий день, а зберігати цю заготовку краще в холодильнику.

Візьміть собі на замітку як приготувати Солоні гливи на зиму. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Солоні гливи на зиму в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям!
Категорія: Заготовки Переглядів: 185   
Схожі рецепти страв з фото:
Гливи солоні з часником
Гливи солоні мариновані
Солоні гливи гарячий спосіб
Гливи, мариновані на закуску
Мариновані гливи на зиму
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.