Овочева ікраЧас приготування: 3 ч. 0 хв Рецепт заготовки овочевої ікри на зиму. Опис приготування: 1. Очистити моркву і цибулю. Ретельно промити помідори, яблука і перці. Видалити серцевину з яблук і перців. Нарізати овочі невеликими шматочками, пропустити через м'ясорубку. Так само для подрібнення можна використовувати блендер. 2. Перекласти овочеве пюре в каструлю. Додати сіль і перець, полити олією. Варити на слабкому вогні протягом 3 годин, періодично помішуючи. 3. Ретельно промити й нарізати всю зелень. Почистити часник і покришити. Додати подрібнений часник і зелень в овочеве пюре. Продовжувати готувати ще 15 хвилин. Викласти овочеву ікру по стерильним банкам. Запечатати кришками і дочекатися повного охолодження. Прибрати банки в темне прохолодне місце. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Морква/Перець/Помідор/Часник Блюдо: Заготовки Географія кухні: Російська кухня Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 3 Гідно оцінити Овочева ікра ви зможете, якщо самі приготуєте це блюдо будинку. Перш ніж починати приготування, підготуйте всі необхідні продукти і кухонні прилади. Далі уважно прочитайте рецепт приготування та ознайомтесь з фото конкретних дій. Запам'ятавши, як готувати Овочева ікра, приступайте до справи. Погодьтеся, тут представлений досить простий рецепт. Ваша фантазія дозволить додати до виробу свій неповторний смак і аромат, змінивши класичний склад. Але не забудьте врахувати калорійність всіх інгредієнтів, щоб не нашкодити здоров'ю й фігурі. Поділіться своїми враженнями та ідеями з автором, нехай кулінарія об'єднує людей з усього світу! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 41