Солоні баклажани на зимуЧас приготування: 1 ч. 0 хв Цей рецепт приготування солоних баклажанів на зиму дуже сподобається всім любителям незвичайного. Будемо фарширувати баклажани овочами, і в овочевий ж прошарку і засолювати. Смачно, просто і нарядно! Опис приготування: Як бачите, це, звичайно ж, не класичний рецепт солоних баклажанів на зиму, але мені з такою пошаровим начинкою подобається навіть більше! Адже звичайна квашена або солона капуста завжди взимку приїдається, а баклажани надають непередавано цікавий відтінок смаку всім іншим овочам. При цьому ви не повинні переживати, - гіркота баклажанів повинна піти в процесі варіння, і повністю нейтралізувати солоним розчином. Так що ваші солоні баклажани на зиму в домашніх умовах претендують на те, щоб стати улюбленою закускою вашої родини! Тому рекомендую заготовлювати побільше! :) Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Заготовки/Соління Географія кухні: Російська кухня Дієта: Пісні страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-7 Як приготувати Солоні баклажани на зиму 1. Всі овочі миємо, і капусту разом з морквою і часником шаткуємо і змішуємо відразу, щоб капуста розм'якшувалася. Зелень ріжемо довільно. 2. Болгарський перець миємо, обсушуємо, і нарізаємо невеликими кубиками. Краще взяти перці різних кольорів. 3. Змішуємо всі інгредієнти разом, додаємо сіль, і розмішуємо. Залишимо осторонь хоча б на деякий час, але ідеально - на ніч. 4. Баклажани миємо, зрізаємо верхню і нижню частини, і робимо поздовжній розріз на кожному. 5. Отвариваем деякий час, як тільки поміняють колір, - можна діставати і остуджувати. 6. Коли баклажани повністю охолонуть, - видавлюємо з них насіння через зроблений розріз, та й зайва волога заодно вийде. 7. Тепер кожен баклажан фаршируємо справжньому начинкою, і викладаємо в банку. 8. Так як начинки вийде більше, то перекладаємо між баклажанами шари овочевої начинки. Окремо розбавляємо холодну воду з великою кількістю солі, і забиваємо банку. Готово! На цій сторінці представлений простий, але в теж час дуже смачний рецепт. Солоні баклажани на зиму -досить відоме блюдо серед любителів добре поїсти. Однак якщо ви хочете знати, як приготувати його в домашніх умовах, наберіться терпіння і виконуйте наших рекомендацій. Щоб прискорити і полегшити приготування цього кулінарного виробу, радимо вам дотримуватися наступних правил. Перед початком роботи, обов'язково вивчіть список необхідних продуктів - якщо чогось не вистачає, придбайте це в магазині. Крім того, класичний склад інгредієнтів може змінюватися на ваш розсуд і смак. Далі прочитайте рецепт приготування повністю і почніть виконувати кожен крок по порядку, не забуваючи дивитися на фото, яке допомагає краще зрозуміти, як зробити ту чи іншу дію. Провівши експеримент і з'ясувавши, як готується Солоні баклажани на зиму будинку, ви можете сміливо висловлювати свої враження та поради в розділі коментарів. Таке чудове хобі як кулінарія привнесе яскравих відчуттів у ваше життя і допоможе прикрасити ваш домашній затишок. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 931