Варення з винограду в духовціЧас приготування: 3 ч. 0 хв Думаєте, єдиний спосіб приготувати варення - це зварити його, тоді я здивую вас і розповім, як зробити ароматне варення з винограду в духовці, такого ласощі ви не ще не пробували. Опис приготування: Я дуже люблю незвичайні поєднання смаків, тому, коли я вперше спробувала це варення в гостях у своєї подруги, то відразу ж захотіла зробити його сама, вже дуже у нього був цікавий смак і неповторний аромат. З'ясувалося, що і технологія приготування теж не проста, адже на відміну від традиційного способу варіння на плиті, ці ласощі необхідно робити в духовці. На ділі такий спосіб приготування виявився навіть простіше і зручніше, ніж звичайний, і зараз я детально розповім вам, як зробити варення з винограду в духовці. Для цього нам знадобиться зелений виноград, бажано без кісточки, а так само мигдаль (його можна замінити кісточками абрикосів) і прянощі. Поєднавши все це разом, ми зможемо приготувати неповторне варення з винограду в духовці в домашніх умовах, впевнена, що такої смакоти ви ще ніколи не пробували. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/Для дітей/На полуденок/На десерт Основний інгредієнт: Фрукти/Виноград Блюдо: Заготовки/Варення Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Варення з винограду в духовці Отже, відокремлюємо виноград від гілочок, промиваємо його і викладаємо в миску, засипаємо виноград цукром. Потім перекладаємо його у форму для випікання, вливаємо в неї виноградний сік і додаємо прянощі. Відправляємо форму в розігріту до 150 градусів духовку і готуємо в ній варення протягом 3 годин, періодично помішуючи його. Приблизно за годину до готовності варення викладаємо мигдаль в миску і заливаємо його на 5-7 хвилин окропом, потім очищаємо його від шкірки і додаємо в варення. Готуємо його ще годину, не забуваючи помішувати. Після закінчення трьох годин варення повністю готове, тому ми витягаємо з нього аніс і паличку кориці і розкладаємо варення в стерилізовані баночки, закриваємо їх кришками і перевертаємо дном вгору до повного охолодження. Вам не треба закінчувати курси кухарів, щоб знати, як приготувати Варення з винограду в духовці в домашніх умовах. Для цього купите в магазині всі продукти, які включає в себе склад інгредієнтів. Далі прочитайте рецепт та ознайомтесь з фото кожного конкретного кроку. Приготування не забере у вас багато часу, якщо ви будете намагатися робити все послідовно і акуратно. Вивчивши, як готується Варення з винограду в духовці, сміливо приступайте до справи! Якщо ви хочете внести свою родзинку в класичний рецепт приготування цієї страви, будьте обережні, щоб не зіпсувати смакові якості виробу. Проте ми завжди вітаємо фантазію наших відвідувачів і просимо обов'язково ділитися своїми кулінарними задумами й ідеями! Будьте впевнені, що кулінарія може стати веселим і цікавим заняттям на кожен день. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 137