Варення з лохини на зимуЧас приготування: 1 ч. 0 хв Звичайно, лохина приносить найбільшу користь у свіжому вигляді, але ж вітамінами про запас не запасешся, тому я пропоную вам зробити смачне варення з цієї красивої ягоди на зиму. Опис приготування: На жаль, лохина не настільки поширена, як інші лісові ягоди, і багато хто воліє робити заготовки, наприклад з чорниці, малини або журавлини. Однак, вже давно доведено, що лохина так само володіє величезною кількістю корисних властивостей, тому її обов'язково слід включити в свій раціон. І в мене є для вас один хороший і при цьому досить простий рецепт варення з лохини на зиму, яке, до речі, на смак нічим не гірше варення з інших лісових ягід. Тому давайте приготуємо для себе і своїх близьких відмінне ласощі, що ви із задоволенням будете їсти холодними зимовими вечорами. 1) Для початку перебираємо ягоди і промиваємо їх під холодною водою. 2) Потім змішуємо воду з цукром, ставимо на вогонь і варимо до загустіння сиропу. 3) Потім змішуємо сироп і ягоди в каструлі, ставимо її на вогонь і варимо вариво 20 хвилин після закипання. 4) Коли варення трохи охолоне, розкладаємо його по банкам і закриваємо кришками. От і все, як ви могли переконатися, рецепт приготування варення з лохини на зиму досить простий. Отже поклопочіться про здоров'я зараз і запасіться вітамінами про запас. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/Для дітей/На десерт Основний інгредієнт: Ягоди/Лохина Блюдо: Заготовки/Варення Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Якщо Вам сподобався цей оригінальний рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся створити цей кулінарний шедевр у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіх технологій і порядку приготування, зазначеного в описі і стежте за допоміжним фото. Готування страви принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Варення з лохини на зиму на домашній кухні. Тут представлений варіант страви в класичному виконанні, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Laquo; Варення з лохини на зиму - Улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Рецепт приготування не тільки простий, а ще й досить дешевий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди фігурі і здоров'ю. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. Кулінарія принесе не тільки затишок у домі, а й радість та смачні враження для всіх! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 116