Лечо з помідорів![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Соковиті помідори - один з найбільш улюблених інгредієнтів для заготовок на зиму. Лечо з помідорів відрізняється свіжим смаком, його можна використовувати і як закуску, і як основу для інших страв і соусів. Опис приготування: Для того, щоб приготувати лечо з помідорів, спочатку треба подбати про головне інгредієнті нашого лечо - помідорах. Промийте їх, залийте окропом, зніміть шкірку і виріжте плодоніжки. Потім готувати лечо слід таким чином. Уявляю покроковий рецепт. 1. Очищені помідори наріжте півкільцями. 2. Очистіть болгарський перець і наріжте соломкою. 3. У каструлю складіть половину необхідних для лечо помідорів (1,5 кг), болгарський перець і пропущений через прес або дрібно нарізаний часник. Варіть на середньому вогні протягом 10 хвилин. 4. Додайте залишилися помідори і варіть на повільному вогні протягом півгодини. 5. Поки лечо вариться, простерилизуйте банки. 6. У банки розлийте готове лечо, закатати і укутайте в ковдру до охолодження. Наше лечо з помідорів готово! Смачно і швидко! Смачного! Не забудьте, що лечо з помідорів слід зберігати в прохолодному, темному місці. А відкрите лечо тримаєте в холодильнику. Основний інгредієнт: Овочі/Помідор Блюдо: Заготовки/Лечо Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Бути може, вам сподобався цей простий рецепт, і ви з задоволенням дізналися б, як приготувати його в домашніх умовах. А дізнатися, як зробити Лечо з помідорів будинку, вам допоможе докладний рецепт приготування з відмінними фото кожної окремої дії. Погодьтеся, Лечо з помідорів - просто приголомшливе блюдо, яке задовольнить будь-який смак і інтерес. На нашому сайті представлений класичний склад інгредієнтів для цього кулінарного виробу, проте ви завжди в силі проявити свою фантазію і додати в Лечо з помідорів все, що побажаєте. Головне, враховуйте зайві калорії, щоб не вплинути на дорогоцінну фігуру. Повірте, кулінарія - це веселе і цікаве заняття! Проявляйте більше фантазії та творчості, і тоді всі ваші старання будуть оцінені по достоїнству. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 107