Лечо з перцю на зиму![]() Час приготування: 50 хв Лечо з перцю на зиму - відмінний варіант закуски для дбайливих господарів. Ви завжди зможете дістати із засіків баночку цієї смакоти і приємно здивувати своїх гостей. Опис приготування: Коли лечо буде в банках переверніть їх і укутайте рушником, коли банки охолонуть перенесіть їх в місце для зберігання. Лечо з перцю на зиму стане набагато смачніше, коли постоїть кілька тижнів. У вас буде чудова закуска до м'яса або гарніру. Нижче покроковий рецепт приготування. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Перець Блюдо: Заготовки/Лечо Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Лечо з перцю на зиму ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Лечо з перцю на зиму вдома. У вас обов'язково вийде смачний Лечо з перцю на зиму, а якщо вам не сподобався склад, ви можете з легкістю виключити або додати будь інгредієнт на ваш розсуд, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорійність кожного продукту. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді кулінарія стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя різноманітніше і смачніше! Тепер ви знаєте, як приготувати класичний рецепт Лечо з перцю на зиму в домашніх умовах. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 139