Лечо в мультиваркиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Лечо - універсальна холодна закуска, яку смачно їсти просто з хлібом. В мультиварці лечо готується дуже швидко і просто, а потім його можна і на стіл подати, і в банки закатати. Опис приготування: Використовуючи цей рецепт лечо в мультиварки, ви приготуєте 3 півлітрових банки лечо. Якщо вам потрібно більше - пропорційно збільшуйте кількість інгредієнтів, але пам'ятайте, що мультиварка - не гумова :) Закуска - смачна, в міру гостра, багата вітамінами. Лечо доповнить будь-яку страву, стане повноцінним гарніром або основою для соусу. Смачного! Основний інгредієнт: Овочі/Перець/Помідор Блюдо: Заготовки/Лечо Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Лечо в мультиварки 1. Помідори промийте, видаліть серцевину і шкірку (для цього на пару хвилин опустіть в окріп), потім поріжте часточками і подрібніть в блендері. 2. Наріжте цибулю і болгарський перець кубиками, часник пропустіть через прес. 3. У мультиварку складаємо всі овочі і перетерті помідори, додаємо часник, цибулю, сіль, цукор, рослинна олія, перемішуємо і ставимо на годину в режимі мультиварки Гасіння raquo ;. 4. Через годину додайте оцтову есенцію і витримайте протягом 10 хвилин в режимі підігріву. Лісо готово! 5. Якщо збираєтеся закатати лечо на зиму, то попередньо промийте і стерилізують банки. Розлийте ще теплий лечо по банках, дайте охолонути під ковдрою протягом ночі. Зберігайте в холодильнику. Тут показаний простий рецепт приготування усіма нами улюбленого кулінарного виробу - Лечо в мультиварки. Якщо у вас ще залишилися питання, сміливо звертайтеся до автора за порадою. Так само якщо ви знаєте, як зробити Лечо в мультиварки ще смачніше, пишіть ваші рекомендації в розділі коментарів. Будь-який з відвідувачів нашого сайту може додати своє фото вийшло шедевра. Сподіваємося приготування принесло вам радість, а вийшло блюдо здивувало ваших близьких. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 124