Лечо з морквоюЧас приготування: 50 хв А ви вже приготували консервацію на зиму? Пропоную приготувати дуже смачне лечо з морквою, яке неодмінно порадує вас холодними зимовими вечорами. Опис приготування: Для приготування лечо з моркви в домашніх умовах вибирайте тільки солодкий і соковитий перець. Лечо є відмінною закускою до всіляких страв. Відмінно поєднується з картоплею, рисом або макаронами. До того ж, його можна їсти просто в прикуску з хлібом. Голодним не залишиться ніхто! Нижче покрокова інструкція приготування. Основний інгредієнт: Овочі/Морква Блюдо: Заготовки/Лечо Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Лечо з морквою В одну велику ємність: очищаємо від насіння і нарізаємо смужками перець, цибулю ріжемо півкільцями, моркву натираємо на тертку. Все потрібно посолити, поперчити, додати рослинне масло, цукор, оцет і томатний сік. Овочі ставимо вариться на невеликий вогонь. Варимо пів години, періодично помішуючи. Готове лечо розкладіть в стерилізовані банки. Щільно закриваємо і перевертаємо, до повного охолодження. Смачного! Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Лечо з морквою будинку. У вас обов'язково вийде смачний Лечо з морквою, а якщо вам не сподобався склад, ви можете з легкістю виключити або додати будь інгредієнт на ваш розсуд, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорійність кожного продукту. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді кулінарія стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя різноманітніше і смачніше! Тепер ви знаєте, як приготувати класичний рецепт Лечо з морквою в домашніх умовах. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 415