Лечо на зимуЧас приготування: 1 ч. 30 хв Дуже смачно виходить, можна додати до будь-якого другого блюда як соус! Наша родина любить це лечо. У приготуванні немає нічого складного. Опис приготування: Моркву очистити і потерти на крупній тертці, 2 кг перцю ріжемо на квадратики невеликі, інші 2 кг перцю перекрутити в м'ясорубці, помідори також перекручуємо на м'ясорубці. У велику кострюлю влити олію і згасити моркву протягом 10-15 хвилин .Затем викласти до моркви порезаний перець і згасити еше 5 хвилин. Потім викласти перекручення помідори і перець, додати цукор і соль.ДОВЕСТІ ВСЕ до кипіння і кип'ятити 30 хвилин, за 5 хвилин до приготування можна додати часнику мелкопорезанного, зняти лечо з вогню і додати оцет! Засукати !!! Заготівля на зиму. Призначення: На святковий стіл Основний інгредієнт: Овочі/Перець/Помідор Блюдо: Заготовки/Соуси/Закуски/Лечо Географія кухні: Російська кухня Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 8-9 Вдивіться в цей простий, але в теж час унікальний рецепт. Лечо на зиму - улюблене блюдо для багатьох людей. Як приготувати Лечо на зиму в домашніх умовах вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цього кулінарного шедевра містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати з даного списку, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - цікаве заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайві кілограми постарайтеся щоразу підраховувати калорійність кожного продукту. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 51