Лечо з рисомЧас приготування: 2 ч. 0 хв Лечо з рисом, цілком самодостатня страва. Хоча багато і використовують його виключно як закуску до основного. У кожному разі, це дуже смачно! Опис приготування: Лечо з рисом готується не складно. Для приготування вибирайте соковитий і м'який перець середнього розміру. Ці ласощі можна використовувати як в якості основної страви, так і як доповнення до гарніру. Дуже смачно з відвареної картопелькою або макаронами. Удачі! Основний інгредієнт: Крупи/Рис Блюдо: Заготовки/Консервація Інгредієнти:
Кількість порцій: 5 Як приготувати Лечо з рисом Підготуємо овочі. Все ретельно помийте. Морквину натріть на терку, помідори і перець крупно поріжте, цибулю нарізаємо півкільцями. Змішайте всі інгредієнти в одній великій ємності. Додайте рис, сіль, цукор, рослинна олія і оцет. Варимо 50 хвилин від моменту закипання. Коли все готово - розкладаємо в стерилізовані баночки, закочує кришками і в тепле місце. Банки потрібно перевернути. Готово! Перед вами простий рецепт приготування Лечо з рисом. Фото кожного кроку дає зрозуміти, як зробити правильно ту чи іншу дію. А як готується це чудове блюдо в домашніх умовах, вам розповість детальний рецепт Лечо з рисом. Безсумнівно, в класичний склад інгредієнтів, ви можете додати свої персональні задумки. Дізнатися про все секрети, як готувати легко і швидко, як робити зі звичайних продуктів харчування кулінарні шедеври допоможе наш сайт. Нехай кулінарія стане для вас не просто щоденною рутиною - а цікавим захоплення і святом життя! Тільки не забувайте рахувати калорії, щоб завжди залишатися у формі. Спробуйте повторити всі вищеописані рекомендації, і у вас безсумнівно вийде смачний домашній Лечо з рисом. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 90