Лечо з кабачківЧас приготування: 1 ч. 0 хв Смачна закусочка до вашого столу. Лечо з кабачків підходить до будь-якого гарніру. Я віддаю перевагу його вживати, як самостійну страву. Опис приготування: Нижче наведена покрокова інструкція, як приготувати лечо з кабачків в домашніх умовах. Даних в рецепті інгредієнтів вистачить, щоб закатати 5 баночок з закускою. Відмінно поєднується зі всілякими гарнірами. Спробуйте - це смачно! Призначення: На обід/На святковий стіл Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок Блюдо: Заготовки/Лечо Інгредієнти:
Кількість порцій: 5 Як приготувати Лечо з кабачків Подрібніть помідори в м'ясорубці. Перець наріжте соломкою. Цибулю і часник дрібно наріжте. Кабачки і баклажани наріжте кубиками. Морква так само ріжемо кубиками. З'єднайте моркву та помідори разом. Гасіть на дрібному вогні 20 хвилин. Потім додайте часник, цибуля і перець. Доведіть до кипіння і додайте до овочів баклажани, кабачки, цукор і сіль. Влити рослинне масло, перемішати. Гасити 15 хвилин. За кілька хвилин до кінця гасіння, влийте оцет. Перемішайте. Готове лечо розкладіть в стерилізовані баночки. Банки укутайте ніж те теплим і переверніть. Готово! Сталося чудо! Нарешті ви знайшли саме той рецепт, який шукали. Не можна посперечатися, що Лечо з кабачків - відмінне блюдо. Пропонуємо вам уважно ознайомитися з інформацією, як готувати Лечо з кабачків в домашніх умовах. Як ви вже встигли помітити, рецепт приготування містить не тільки докладний опис кожного кроку, а й фото, що дуже допомагає уникати помилок під час роботи. Пам'ятайте, що ви завжди можете зі сміливістю застосовувати свою фантазію і міняти класичний склад інгредієнтів вироби на свій смак. Улюблені прянощі і спеції додадуть до вашого шедевру вишуканий і неповторний аромат. Візьміть собі на замітку, що бажано завжди рахувати калорії окремих продуктів, щоб залишатися красивими і здоровими. Нехай кулінарія стане для вас улюбленим дозвіллям і чудовим хобі! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 365