Смажена диняЧас приготування: 20 хв Смажена диня - проста і дуже оригінальна закуска. Мені вона дуже подобається, особливо, коли від свіжої дині втомлюєшся. Така закуска відмінно підійде і для невеликого свята. А готується вона швидко! Опис приготування: Іноді хочеться чогось незвичайного. Такий нової легкої закуски. Особливо, якщо на вулиці стоїть спека і про важку їжу навіть подумати - лінь. Такий закускою може стати смажена диня. У моєму рецепті в кляр я додаю цибулю-шало, але з таким же успіхом можна додати замість нього чилі. Диню вибирайте солодку, соковиту. А чорний перець краще натовкти в ступці до бажаного вигляду. Аромат від усього цього святкування кольору і смаків - обладнаний! Отже, як приготувати смажену диню? 1. Очистіть диню від шкірки і насіння. Наріжте брусочками. 2. Лук-шалот промийте і тонко нарубати. 3. У мисці збийте борошно, яйце, кукурудзяний крохмаль, нарізану цибулю-шалот, воду, сіль і перець. Не використовуйте всю муку, залиште пару ложок, вона нам ще знадобиться. 4. У сковороді або каструлі гарненько нагрійте рослинну олію. 5. Диню опустіть в борошно, потім обсмажте на олії протягом 1-2 хвилин. Смажену диню подавайте з сумішшю з чорного перцю грубого помелу і солі. Смачного! Призначення: На обід/На вечерю/Фуршет Основний інгредієнт: Овочі/Диня Блюдо: Закуски Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Напевно Ви не просто так забрели на цю web сторінку. Ви хотіли б знати, як приготувати Смажена диня raquo ;. Простий рецепт приготування цієї страви, проте класичні складові зазначених продуктів завжди можна підмінити під власний смак. Це всіма улюблене блюдо, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як приготувати Смажена диня на домашній кхне, Вам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався цей рецепт, поставте йому свою оцінку і напишіть ваш коментар для автора. Прийміть на замітку, що потрібно вважати калорійність кожного виготовленого страви, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе дбати про ваше здоров'я і фігуру. |
Категорія: Закуски Переглядів: 4