Закуска з болгарського перцюЧас приготування: 15 хв Закуска з болгарського перцю - нестандартна і дуже смачна закуска з підручних інгредієнтів. Незамінний атрибут святкового столу в нашій сім'ї. Опис приготування: Закуска з болгарського перцю - це трохи жирна і шкідлива для фігури, але неймовірно смачна закусочка. Як на мене, закуска швидше чоловіча, ніж жіноча - з часничком, майонезом ... Горілку закушувати цим не пробував, але взагалі, як якийсь закусочка між різними стравами та салатами - саме те. Готується швидко, виглядає красиво, з'їдається з успіхом - що ще треба від хорошого закуски-то? :) Основний інгредієнт: Овочі/Перець/Майонез Блюдо: Закуски Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Закуска з болгарського перцю Почнемо з того, що зваримо круто яйця, а перці очистимо від мембран і насіння. Часник чистимо, сир натираємо на крупній тертці. Змішуємо всі інгредієнти для начинки: подрібнений часник, тертий сир, майонез, сіль, перець, натерті на крупній тертці яйця і пучок петрушки. Вийшла начинкою плотненько фаршируємо наші перці. Тепер, як показано на фото, нарізаємо перець на колечка (кожен перець - десь на 4 колечка). Сервіруємо і подаємо нашу закусочку до столу. Приємного закушування! :) Ви не випадково забрели на сторінку, де знаходиться опис того, як готувати Закуска з болгарського перцю в домашніх умовах. Хочете спробувати це неповторне блюдо? Тоді вперед! Прослідкуйте, які продукти містить вищеописаний список інгредієнтів, і купіть все потрібне в магазині. Якщо не подобається класичний склад - можете спробувати приготування на свій розсуд, але за відсутності досвіду в кулінарії, краще нічого не міняти. Потім розгляньте рецепт приготування по кроках, вивчаючи фото кожної окремої дії. У вас вийде смачний Закуска з болгарського перцю, якщо будете дотримуватися всі описані правила. Вивчивши рецепт, приступайте до справи, але завжди підглядайте в записі, щоб не забути, як зробити той чи інший крок. Тепер ви знаєте, простий спосіб здивувати близьких своїм кулінарним мистецтвом! Але не забувайте враховувати калорійність всіх вхідних у виріб продуктів, щоб уникнути проблем зі здоров'ям і зайвою вагою. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 123