Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Сосиски в тісті на сковороді
Запечені кабачки в духовці
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Закуски » Заливне з курки

Заливне з курки

Заливне з курки
Час приготування: 3 ч. 0 хв
Ніжне і м'яке куряче м'ясо відмінно підходить для заливного. Уявіть собі прозоре, яскраве заливне з курки, полите гірчицею. Приголомшлива закуска! Давайте приготуємо.

Опис приготування:
Куряче м'ясо поєднується з багатьма продуктами, кислими, солодкими, солоними і гіркими. Курка - дієтичне м'ясо, і саме тому так полюбилося багатьом. Чи не важка, легко і швидко перетравлюється курочка поповнює організм корисними елементами і дає нам багато енергії і зміцнює імунітет. Але, крім всіх цих численних плюсів існує один самий головні - куряче м'ясо дуже смачне! І сьогодні я розповім вам, як приготувати оригінальну яскраву закуску - заливне з курки. Почнемо.
1. Приготуйте каструлю, покладіть до неї курячу грудку і залийте водою. Доведіть до кипіння, зніміть піну.
2. Коли вода закипить, посоліть, поперчіть її і додайте моркви. Будемо варити моркву в тому ж бульйоні.
3. Коли куряча грудка і моркву готові, дістаньте їх і покладіть на плоску тарілку, так вони швидше охолонуть.
4. У бульйон насипте желатину. Залиште хвилин на 30-40 набухати. А потім, не доводячи до кипіння, грійте курячий бульйон, постійно помішуючи. До повного розчинення желатину.
5. Курочку розділіть на маленькі шматочки.
6. Морква поріжте кільцями або зірочками.
7. Підготуйте форму або формочки для заливного.
8. Вниз складіть куряче м'ясо, а зверху - морква. Можете так само до моркви покласти свіжу зелень.
9. Залийте бульйоном форму. Залиште в холодильнику до повного застигання. На це піде мінімум півтори години.

Ось у вас і вийшло прекрасне яскраве заливне з курки. Прикрасьте його свіжою зеленню і подавайте з хріном або гірчицею.

Смачного і веселого свята!

Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Риба і морепродукти/Птиця/Курка
Блюдо: Закуски/Холодець

Інгредієнти:
  • Курячий бульйон - 1 Літр
  • Желатин - 2 Ст. ложки
  • Куряча грудка - 1 Штука
  • Свіжа зелень - За смаком
  • Морква - 1 Штука
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком

Кількість порцій: 3-4
У вас напевно відмінний смак, якщо ви знаходитесь на цій сторінці. Заливне з курки - страва, що володіє вишуканими і неповторними якостями. Перед нами простий рецепт приготування цього кулінарного виробу, прикрашений фото кожного окремого кроку. Прочитавши, як приготувати Заливне з курки в домашніх умовах, сміливо приступайте до справи. Щоб приготування пройшло швидко і легко, дотримуйтеся порад і рекомендацій, зазначених автором. Якщо і у вас вийшло зробити Заливне з курки смачно і просто, поділіться своїми враженнями в розділі коментарів і оцініть рецепт по достоїнству.
Категорія: Закуски Переглядів: 159   
Схожі рецепти страв з фото:
Заливне з курки з майонезом
Заливне з курки з желатином
Заливне з коропа
Заливне з осетра
Заливне з скумбрії
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.