Гриби &шалені&Час приготування: 40 хв Рецепт приготування грибів «обладнаних» в аерогрилі. Як правило, такі грибочки дуже добре приготувати на багатті, хоча і вдома вони виходять дуже смачними. Основний інгредієнт: Гриби Блюдо: Закуски Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Гриби шалені 1. У першу чергу очищаємо і промиваємо гриби (ми використовуємо шампіньйони), потім їх обсушуємо. Розігріваємо аерогриль і ставимо туди хвилин на двадцять наші грибочки, вниз капелюшками. Температуру встановлюємо сто вісімдесят градусів при середній швидкості вентилятора. 2. Грибочки перевертати не варто. Грибний сік збирається в капелюшках. Ужаріваем до стану, як показано на фото. 3. Потім грибочки виймаємо і поки вони гарячі розрізаємо їх на дві, або на чотири частини (це залежить від розмірів печериць). Нарізані грибочки викладаємо на тарілку і додаємо сюди соєвого соусу. За бажанням можна замінювати соєвий соус сольовий приправою або сіллю, але головне не пересолити. 4. Тепер додаємо сюди майонез і добре все перемішуємо. У майонезі або соєвому соусі гриби плавати не повинні. Плавати вони повинні у власному соку. Виявивши це приголомшливе блюдо, ви просто зобов'язані з'ясувати, як готувати його вдома. У першу чергу, досконально простудіюйте рецепт приготування. Краще всього заздалегідь придбати всі необхідні продукти, щоб не зупиняти приготування в зв'язку з нестачею одного з інгредієнтів. Далі вам слід підготувати і розставити всю необхідну кухонне начиння і продукти. А зараз дізнаємося, як робити Гриби шалені в домашніх умовах. У цьому нам допоможе докладний рецепт, кожен крок якого супроводжується фото. Якщо ви любите винаходити, то завжди можете внести зміни в простий склад виробу, прибравши або додавши той чи інший інгредієнт. Проробивши всі дії з опису, ви з легкістю зможете запам'ятати, як приготувати смачний Гриби шалені самостійно. Творіть і експериментуйте на кухні, і тоді кулінарія буде радувати вас і всю вашу родину день у день. Але не забудьте враховувати калорійність виготовлених виробів, щоб завжди залишатися гарними й здоровими. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 18