М'ясо по-тосканськиЧас приготування: 2 ч. 0 хв Рецепт цієї страви родом із сонячної Італії. Пропоную вам поринути у світ смаків і запахів неповторною тосканської кухні. Приготуйте м'ясо за цим рецептом і приємно здивуєте своїх гостей. Опис приготування: Цей класичний рецепт м'яса по-тосканськи безсумнівно прикрасить ваш святковий стіл. Аромати спецій і трав нагадають вам незабутні дні літнього відпочинку на морському узбережжі. М'ясо, приготоване за цим простим рецептом, виходить неймовірно ароматним, дуже ніжним і смачним. На гарнір можна подати рис, картопля або пасту. Смачного! Призначення: На обід/На святковий стіл/День народження/Новий Рік Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-7 Як приготувати М'ясо по-тосканськи М'ясо миємо, очищаємо від плівок і ріжемо досить великими шматочками. Заливаємо вином, додаємо гілочки розмарину і маринуємо приблизно 1 годину. Поки маринується м'ясо, займемося помідорами. Обшпарюємо їх окропом. Очищаємо від шкірки. І, за допомогою блендера або терки, подрібнюємо разом з маслинами. В отриману масу додаємо подрібнений часник, дрібно нарізаний базилік і чебрець. Дістаємо шматочки м'яса з маринаду і викладаємо на розігріту з маслом глибоку сковороду. Обсмажуємо до золотистого кольору. Заливаємо обсмажене м'ясо вийшов з помідор і спецій пюре, солимо за смаком. Гасити хвилин 30-40. Час готування залежить від того, якою мірою м'якості ви віддаєте перевагу м'ясо. Хвилин за 5 до кінця готування, закладаємо гострий перчик. Якщо вам сподобався цей рецепт, і ви хочете знати, як приготувати М'ясо по-тосканськи в домашніх умовах, дотримуйтесь усім вищевикладеним рекомендаціям. Фото кожного кроку допомагає побачити, як зробити ту чи іншу дію. М'ясо по-тосканськи - простий спосіб для того, щоб не лише порадувати своїх близьких, але і здивувати їх. Сподіваємося, приготування не відняло у вас багато сил, і ви з задоволенням поділіться своїм враженням з іншими користувачами нашого сайту в розділі коментарів. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 26