Куряче філе по-тосканськиЧас приготування: 30 хв Якщо хочете урізноманітнити звичні страви своєї кухні, приготуйте куряче філе по-тосканськи. Впевнена, що сподобається всім. Трохи пармезану і півгодини часу буде потрібно на цей кулінарний шедевр. Опис приготування: Приготувати куряче філе по-тосканськи можна за тридцять хвилин. Це особливо зручно для нашої насиченого життя. Дуже легке і смачне блюдо відмінно підійде на святковий сімейний вечерю або звичайна вечеря зробить святковим. Середземноморські трави додадуть новий смак звичайним продуктам. Два сорти сиру наситять блюдо, а трави оттенят. Особливих рад немає, так як приготування курячого філе по-тосканськи дуже просто. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю/Романтична вечеря Основний інгредієнт: Птах/Курка/Куряча грудка Блюдо: Гарячі страви/Відбивні Географія кухні: Країни Європи/Тосканська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-6 Як приготувати Куряче філе по-тосканськи Підготувати продукти. Покрийте курку сумішшю оливкової олії з травами. Обсмажте курячу грудку до золотистого кольору. Викладіть томатний соус на курку. Посипте курку сиром моцарелла і пармезан. Викладіть шматочки масла на сир. Запікайте при 220 градусах поки сир не розплавиться. Перед вами простий рецепт приготування Куряче філе по-тосканськи. Фото кожного кроку дає зрозуміти, як зробити правильно ту чи іншу дію. А як готується це чудове блюдо в домашніх умовах, вам розповість детальний рецепт Куряче філе по-тосканськи. Безсумнівно, в класичний склад інгредієнтів, ви можете додати свої персональні задумки. Дізнатися про все секрети, як готувати легко і швидко, як робити зі звичайних продуктів харчування кулінарні шедеври допоможе наш сайт. Нехай кулінарія стане для вас не просто щоденною рутиною - а цікавим захоплення і святом життя! Тільки не забувайте рахувати калорії, щоб завжди залишатися у формі. Спробуйте повторити всі вищеописані рекомендації, і у вас безсумнівно вийде смачний домашній Куряче філе по-тосканськи. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 42