Короп фарширований, запечений у тестіЧас приготування: 2 ч. 0 хв Рецепт приготування рибної страви з горіхами і зеленню. Опис приготування: Риба ретельно очищається від луски, промивається. У ній робиться з боку спини невеликий надріз, через який слід вийняти всі нутрощі. А також хребетні кістки рибини. Як тільки це зроблено, короп фарширується через цей же отвір і зашивається. Щоб приготувати фарш, знадобиться нарізати ріпчасту цибулю і спасерувати його на маслі. Ікра, або молоки дрібно ріжуться, горіхи товчуться, додається цибуля, петрушка, сіль і перець. Риба фарширується і загортається в лист дуже крутого і прісного тіста з борошна солі, води, яйця і масла. Запечіть в духовці при 260 С близько години. Готова риба накривається пергаментом хвилин на 10, щоб тісто стало м'якше, після чого блюдо подається до столу. Призначення: На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Короп Блюдо: Гарячі страви/Страви в тесті Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Короп фарширований, запечений у тесті будинки. У вас напевно вийде смачний Короп фарширований, запечений у тесті raquo ;, а якщо вас не влаштовує склад блюда, ви можете з легкістю прибрати або додати будь улюблений інгредієнт, особливо, якщо ви стежите за своєю фігурою і вважаєте калорійність кожної страви. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді приготування їжі стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя смачніше і різноманітніше! Тепер Ви знаєте, як з легкістю готувати класичний рецепт Короп фарширований, запечений у тесті в домашніх умовах. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 13