Короп на мангаліЧас приготування: 1 ч. 0 хв Нарешті на вулиці потеплішало і можна сміливо вибиратися на природу в хорошій компанії. Ліс, багаття і звичайно ж смачний короп на мангалі. Спробуйте, пальчики оближеш! Опис приготування: Будьте уважні, коли будете обробляти коропа перед приготуванням. Дуже ретельно вичистіть всі нутрощі і повністю видаліть всю луску з риби. Рекомендую до риби взяти хорошого вина. Сподіваюся, вам сподобатися короп на мангалі! Призначення: На природу Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Короп Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 3 Як приготувати Короп на мангалі Видаляємо нутрощі і луску з коропа. Робимо невеликі надрізи перпендикулярно хребту від голови до хвоста. У надрізи пізніше повинні поміститися часточки лимона. Натріть коропа зовні і всередині сіллю і коріандром. Ріжемо яблуко і цибулю кубиками, фаршируємо рибу. Вставляємо в надрізи часточки лимона. Залишаємо коропа на пів години, він повинен замаринувати. Займіться поки мангалом. Мангал розпалився, пройшло 30 хвилин. Фіксуємо коропа на решітці і ставимо на мангал саме так, як показано на фото. Смажимо, приблизно 30 хвилин поперемінно перевертаючи рибу. Короп на мангалі готовий! Напевно Ви не просто так забрели на цю web сторінку. Ви хотіли б знати, як приготувати Короп на мангалі raquo ;. Простий рецепт приготування цієї страви, проте класичні складові зазначених продуктів завжди можна підмінити під власний смак. Це всіма улюблене блюдо, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як приготувати Короп на мангалі на домашній кхне, Вам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався цей рецепт, поставте йому свою оцінку і напишіть ваш коментар для автора. Прийміть на замітку, що потрібно вважати калорійність кожного виготовленого страви, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе дбати про ваше здоров'я і фігуру. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 122