Короп фарширований в духовці
Дивитися всі фотографії (2)
Час приготування: 1 ч. 30 хв Риба, приготовлена ??на вечерю, порадує всю родину. Адже це смачна і корисна їжа. Короп, фарширований грибами, виходить дуже смачним. А запечений у сметані, ще й дуже ніжним. Опис приготування: Короп може порадувати вас своїм ніжним смаком. Єдина його незручність, це безліч дрібних кісточок. Але якщо на рибі зробити надрізи і зверху посолити її, можна позбутися цього недоліку. Сіль і висока температура розчину дрібні кісточки. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл/Різдво Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Короп Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-7 Як приготувати Короп фарширований в духовці 1. Карпа почистити, видалити нутрощі і добре промити. Вичавити з лимона сік і натерти коропа соком зовні і всередині. Також намазати рибу сіллю, перцем і спеціями для риби. Нехай полежить і промаринуется. 2. Цибулю і моркву почистити. Цибулю нарізати півкільцями. Моркву натерти на тертці. Гриби дрібно подрібнити. Розжарити в сковороді олію і обсмажити цибулю. Додати моркву. Коли морква стане м'якою, покласти гриби. На середньому вогні смажити до напівготовності грибів. 3. Усередині змастити коропа сметаною і щільно наповнити фаршем. Зашийте черево риби нитками. Можна, звичайно, зачепити черево зубочистками, це швидше. Але, боюся, при цьому може витекти весь сік. На спині риби зробіть глибокі надрізи. Густо змастіть рибу сметаною і покладіть на деко. Лимон наріжте тонкими скибочками і вкладіть у надрізи. 4. Короп запікатиметься в духовці приблизно одну годину. Духовку краще розігріти заздалегідь до 180 градусів. Під час запікання діставайте рибу два рази і змащуйте її сметаною. Найкраще подати рибу зі свіжими овочами. Красиво і смачно. Короп фарширований в духовці - всім нам добре знайоме і улюблене блюдо. Давайте разом розглянемо простий, але не менш смачний спосіб його виготовлення. А краще зрозуміти, як приготувати Короп фарширований в духовці в домашніх умовах нам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Класичний склад інгредієнтів ви можете змінювати на свій смак, проте не забувайте в такому випадку, враховувати калорійність окремих продуктів, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Перед нами домашній рецепт приготування страви, тому нам знадобляться тільки прості кухонні прилади та начиння. Сам процес не забере у вас багато часу і сил, якщо будете дотримуватися всіх рекомендацій і порад. Сподіваємося, приготування цієї страви принесе вам багато позитивних емоцій, а кулінарія стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його за п'ятибальною шкалою і залишити свій відгук або побажання автору. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 943