Холодець з яловичиниЧас приготування: 13 ч. 0 хв Смачний, ситний холодець із яловичини прикрасить ваш святковий стіл. Подавайте його з хріном і гірчицею. Опис приготування: 1. Можете використовувати яловичі реберця або ніжки. Промийте і порубати яловичину. 2. Викладіть в каструлю яловичину, залийте водою. Поставте на вогонь. 3. Як тільки вода закипить, зніміть піну, додайте ріпчастої цибулі, перцю. Зменшіть вогонь і варіть 8:00 на повільному вогні. 4. Перевіряйте бульйон, якщо він став липким, значить, готовий. 5. Шумівкою дістаньте м'ясо, відокремте м'ясо від кісток. 6. Бульйон поставте в бік остигати. 7. Пропустіть яловичину разом з часником через м'ясорубку. 8. Підготуйте форми для холодцю. 9. Так само можете прикрасити холодець із яловичини вареної морквою, зеленим горошком і іншими овочами. 10. Складіть в форми м'ясо. 11. Залийте бульйоном. 12. Поставте в холодильник до повного застигання. Чи не менше 4 годин. Подавайте зі свіжою зеленню. Смачного. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина Блюдо: Закуски/Холодець Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Тепер ви знаєте як приготувати домашній Холодець з яловичини raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Холодець з яловичини можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 86