Холодець з курячих ніжокЧас приготування: 6 ч. 0 хв Холодець з курячих ніжок - обов'язкова закуска наших сімейних застіль. Ділюся з вами рецептом. Опис приготування: Отже, приступимо до приготування холодцю з курячих ніжок. 1. Спочатку перевірте чи немає на курячих ніжках пір'я. Якщо вони залишилися, то вищіпніте або обпалити курячі ніжки. 2. Потім залийте курячі ніжки холодною водою і потримайте в воді одну годину. У міру того, як вода буде наповняться кров'ю, зливайте її і наливайте нову. Це необхідно для чистоти холодцю. Інакше він буде каламутним. 3. Тепер викладіть ніжки в глибоку каструлю, додайте чищеного від лушпиння ріпчастої цибулі, залийте водою і поставте на вогонь. Коли вода закипить, зніміть піну, додайте желатину і зменшіть вогонь. Варіть на повільному вогні ще півтори години. 4. Потім дістаньте курячі ніжки і відокремте м'ясо від кісток і від шкірки. Якщо ви віддаєте перевагу холодець зі шкірочкою, то залиште її з м'ясом. Кістки викинете. 5. Куряче м'ясо разом з часником пропустіть через м'ясорубку або порубати ножем. 6. Розкладіть його за формами для холодцю і залийте бульйоном. 7. Поставте в холодильник для повного застигання. Приблизно 4 години. Подавайте зі свіжим кропом! Смачного! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Птах/Курка Блюдо: Закуски/Холодець Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Якщо Вам сподобався цей оригінальний рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся створити цей кулінарний шедевр у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіх технологій і порядку приготування, зазначеного в описі і стежте за допоміжним фото. Готування страви принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Холодець з курячих ніжок на домашній кухні. Тут представлений варіант страви в класичному виконанні, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Laquo; Холодець з курячих ніжок - Улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Рецепт приготування не тільки простий, а ще й досить дешевий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди фігурі і здоров'ю. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. Кулінарія принесе не тільки затишок у домі, а й радість та смачні враження для всіх! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 412