Холодець з куркиЧас приготування: 6 ч. 0 хв Ніжний і смачний холодець з курки - моя улюблена закуска. Подаю зі свіжими овочами і гірчицею. Готується легко. Опис приготування: Звичайно, я раджу вам придбати домашню курочку. Холодець з курки домашньої виходить набагато смачніше. Мяско у неї Жирненький, соковите. І бульйон наваристий буде. 1. Приступимо. Спочатку переконайтеся, що на курці немає пір'я. Якщо є небагато, громадського харчування або обпалити курку. 2. Промийте її добре і обробити. 3. Покладіть в глибоку каструлю і залийте водою. Поставте варитися спочатку на максимальному вогні. Як тільки вода закипить, зніміть піну, киньте перець, лавровий лист, ріпчасту цибулю і зменшіть вогонь до мінімуму. Варіть під закритою кришкою близько 3 годин. 4. Готовий бульйон буде трохи липким. Дістаньте курку, бульйон відставте на час. 5. Відокремте куряче м'ясо від кісток. 6. Пропустіть м'ясо через м'ясорубку разом з часником. Або порубати ножем. 7. У бульйон насипте желатину і поставте на вогонь ще раз, варіть поки желатин остаточно не розчиниться. 8. Викладіть куряче м'ясо у форми для холодцю. Залийте бульйоном. Поставте в холодильник до повного застигання. Мінімум на 4 години. Подавайте зі свіжою зеленню. Смачного. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Птах/Курка Блюдо: Закуски/Холодець Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Спробуйте приготувати Холодець з курки в домашніх умовах. Покрокові фото допоможуть вам зрозуміти, як зробити блюдо правильно, смачно і гранично просто. Класичний рецепт Холодець з курки можна розбавити або замінити своїми улюбленими інгредієнтами - створити свій оригінальний кулінарний шедевр. Готуйте вдома і радуйте своїх близьких та друзів! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 31