Холодець з лосятиниЧас приготування: 10 ч. 0 хв Рецепт холодцю з лосятини для мисливців та їх близьких. Приготування холодцю з лосятини не вимагає багато інгредієнтів і праці. Опис приготування: 1. Почнемо з м'яса. Промийте м'ясо, викладіть в каструлю і залийте водою, щоб вода трохи покривала м'ясо, сантиметра на 3. 2. Поставте на вогонь. Як тільки закипить, зніміть накип, киньте лавровий лист і перець. Посоліть. 3. Зменшіть вогонь до мінімуму. Варіть 8 годин. 4. Коли м'ясо звариться, дайте йому трохи охолонути. 5. Відокремте м'ясо від кісток і пропустіть через м'ясорубку разом з часником. Добре змішайте часник і м'ясо. 6. Бульйон процідіть через марлю. Додайте желатину. 7. У форми для холодцю розкладіть м'ясо. Залийте бульйоном і поставте в холодильник до повного застигання. Чи не менше чотирьох годин. 8. Подавайте холодець з лосятини з хріном і гірчицею, прикрасивши свіжою зеленню. Бажаю вам приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Блюдо: Закуски/Холодець Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Дуже смачний Холодець з лосятини зможете Ви з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати цю страву гранично просто, вам допоможе покроковий опис з фото. Не забувайте, ви завжди можете експериментувати на домашній кухні і міняти класичний склад рецепта. А як готувати Холодець з лосятини з додаванням інних інгредієнтів, ви можете поділитися на нашому кулінарному проекті. Рецепт приготування страви розмістіть у відповідній категорії сайту. Усастнікі проекту зможуть готувати за Вашим рецептом і розміщувати фотографії. Так само ви можете додати відео вашого нового блюда. Домашня кулінарія - чудове хобі! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 79