Холодець з півняЧас приготування: 6 ч. 0 хв Смачний і ситний холодець з півня буде кращою закускою на вашому святковому столі. Готується дуже просто. Вариться не дуже довго. Приступимо. Опис приготування: Для початку порада - купіть домашнього півня. Тоді холодець з півня вийде дійсно дуже смачним і жирненьким. 1. Так, ви придбали півня. Якщо він був заморожений, то і розморозили вже. Переконайтеся, що на ньому не залишилося пір'я, якщо є, громадському харчуванні або потримайте півня над вогнем. 2. Тепер розріжте півня на кілька частин і замочіть в холодній воді мінімум на 1 годину. Періодично міняючи воду, залежно від того, наскільки густо кров фарбує воду. 3. Після того, як ви вимочити півня, викладіть його у велику каструлю і залийте водою. 4. Додайте чищений і рубаний четвертинками цибулю і поставте каструлю на середній вогонь. Для того, щоб холодець краще застиг, я додаю пів чайної ложечки желатину прямо в бульйон під час варіння. 5. Коли вода закипить, зніміть піну і зменшіть вогонь. Варіть півня на повільному вогні близько 2 годин. 6. Періодично знімайте піну. 7. Готове варене м'ясо півня дістаньте з каструлі, відокремте м'ясо від кісток і шкірки. Шкірочкою можете і зовсім викинути. Хоча я знаю, що багато хто любить курячі холодці зі шкірочкою. 8. Подрібніть м'ясо півня через м'ясорубку разом з часником. Або порубати ножем. 9. Викладіть у форми для холодцю і залийте бульйоном. 10. Поставте в холодильник до повного застигання. Подавайте зі свіжою зеленню! Смачного! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо/Птиця/Курка Блюдо: Закуски/Холодець Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Гідно оцінити Холодець з півня ви зможете, якщо самі приготуєте це блюдо будинку. Перш ніж починати приготування, підготуйте всі необхідні продукти і кухонні прилади. Далі уважно прочитайте рецепт приготування та ознайомтесь з фото конкретних дій. Запам'ятавши, як готувати Холодець з півня, приступайте до справи. Погодьтеся, тут представлений досить простий рецепт. Ваша фантазія дозволить додати до виробу свій неповторний смак і аромат, змінивши класичний склад. Але не забудьте врахувати калорійність всіх інгредієнтів, щоб не нашкодити здоров'ю й фігурі. Поділіться своїми враженнями та ідеями з автором, нехай кулінарія об'єднує людей з усього світу! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 152