Солянка рибна в мультиваркиЧас приготування: 2 ч. 0 хв Приготувати солянку рибну в мультиварки не дуже складно. Рибу я беру знатну - осетра або лосося, тому страва виходить чудовим. Рибна солянка незмінно викликає захват моїх гостей! Опис приготування: Солянку рибну в мультиварки можна варити з декількох сортів риби. Можна бульйон зварити з декількох сортів риби. Можна навіть взяти костисту рибу, а потім всю її видалити. Можна в солянку змішати 6-8 сортів риби, але це звичайно, вже по-царськи! Дуже смачна солянка з осетрини. Іноді я додаю креветки. Пробуйте, експериментуйте! Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід/Святковий обід/Корисний обід Основний інгредієнт: Риба і морепродукти Блюдо: Супи/Юшка Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Солянка рибна в мультиварки Лосось порізати шматками. Рибу зі спеціями варити на режимі варіння 15 хвилин. Рибний бульйон процідити. Рибу розібрати на шматочки, видалити кістки. Налити олію в чашу мультиварки. Мультиварку включити на програму жарка на 20-25 хвилин. Трохи обсмажити. Нарізати брусочками картоплю і додати в мультиварку і теж трохи обсмажити. Додати в мультиварку нарізані кубиками огірки. Трохи обсмажити. Додати в мультиварку нарізані кубиками огірки. Трохи обсмажити. Додати томатну пасту. Долити бульйон і поставити мультиварку на програму Гасіння на 40-50 хвилин. За 20 хвилин до кінця програми додати шматки м'якоті риби, посолити за смаком, додати спеції. Варити до кінця програми. Додати оливки і дати постояти під кришкою хвилин п'ять. Подати з лимоном і сметаною. Смачного! Погодьтеся, це приголомшливий рецепт! Такий простий і такий смачний! Солянка рибна в мультиварки - вдале блюдо для будь-якого приводу. Його приготування не займе багато часу. Розгляньте фото, на яких відображені порядок дій та необхідні продукти. Також вивчіть склад і кількість потрібних інгредієнтів. Тепер ви можете запам'ятати, як приготувати Солянка рибна в мультиварки в домашніх умовах. Так готується класичний варіант кулінарного виробу, але ви маєте право вносити свої доробки та задумки. Якщо ви придумали інший рецепт приготування - обов'язково поділіться нею з користувачами нашого сайту. Все більше і більше людей об'єднує кулінарія, але не варто нехтувати своїм здоров'ям і фігурою. Важливо враховувати калорійність їжі, що вживається, підраховуючи калорії кожного окремого продукту. Вчіться мистецтву смачно і здорово харчуватися! |
||
Категорія: Супи Переглядів: 91