Рисові коржіЧас приготування: 50 хв Неперевершено смачні коржики з соковитою овочевою начинкою не залишать нікого байдужим. Приготуйте рисові коржі, обрадуйте себе і своїх близьких! Опис приготування: Не вибагливий і простий рецепт приготування рисових коржів. Основою страви є рисове борошно з якої потрібно зробити тісто. Для начинки використовуємо овочі і фарш. Фарш беріть або яловичий або свинячий. Нижче наведено покроковий рецепт приготування рисових коржів. Удачі! Призначення: На сніданок/На обід Основний інгредієнт: Борошно і тісто Блюдо: Випічка Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Рисові коржі Видалити Приготуємо тісто. Змішайте в одній ємності борошно, воду, сіль, цукор, рослинна олія і яйце. Замісити тісто і накрийте серветкою на 30 хвилин. Дрібно рубаємо цибулю. Нарізаємо моркву. На рослинному маслі обсмажте цибулю з морквою, додайте перець чилі. Коли морквина підійшла, додайте на сковороду фарш. Перемішайте. Тепер черга порубаного солодкого перцю. Тепер додаємо томатну пасту і зелень. Потім дрібно порубаний часник, сіль і перець. Ретельно перемішуємо. Млоїмо кілька хвилин і заправка готова. Тісто розділіть на окремі частини. Потім з кожної розкачайте корж діаметром 15-20 см. Коржики обсмажити з двох боків на олії. На готові коржі викладаємо начинку, присипаємо зеленню. Готово! Спробуйте самі приготувати це смачне блюдо будинку. Рецепт Рисові коржі гранично простий, так як весь процес створення зображений на фото. Ви можете спробувати зробити класичний варіант кулінарного виробу, а так само втілити оригінальний рецепт приготування, додавши свої улюблені інгредієнти у представлений тут склад. Laquo; Рисові коржі - Відмінний спосіб підняти настрій в будинку! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 504