Квашена капуста з хріномЧас приготування: 2 днів. 9 ч. 0 хв Прийшов час приготувати запаси на зиму. Пропоную вам незвичайний рецепт дуже смачної заготовки. Гостра і в той же час трохи солодка, все це - квашена капуста з хріном. Приготуйте і ви! Опис приготування: Хочу з вами поділиться секретом, як приготувати квашену капусту з хроном в домашніх умовах. Відразу варто зауважити, що з представлених інгредієнтів виходить близько двох 3х-літрових банок з капустою. Вживати цю смакоту ви можете вже через 3-4 дні з моменту приготування. Квашена капуста з хріном володіє неперевершеним кисло-солодким смаком. Удачі! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Капуста/Хрін Блюдо: Заготовки/Консервація Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Квашена капуста з хріном Приготуємо маринад. У каструлі з'єднайте всі інгредієнти, крім овочів. Прокип'ятіть 5 хвилин, в кінці додайте оцет. Остудіть маринад. Підготуйте овочі. Ретельно промийте і очистіть від шкірки. Капусту нашаткуйте, перець ріжемо соломкою, морква, хрін і часник натираємо на тертці. Перемішайте всі овочі. Овочі складаємо в банку і акуратно утрамбовуємо рукою. Зверху заливаємо остиглим маринадом. Банку закрийте кришкою і поставте в холодне місце. Їсти можна вже через 3-4 дні. Смачного! Перед вами простий рецепт приготування Квашена капуста з хріном. Фото кожного кроку дає зрозуміти, як зробити правильно ту чи іншу дію. А як готується це чудове блюдо в домашніх умовах, вам розповість детальний рецепт Квашена капуста з хріном. Безсумнівно, в класичний склад інгредієнтів, ви можете додати свої персональні задумки. Дізнатися про все секрети, як готувати легко і швидко, як робити зі звичайних продуктів харчування кулінарні шедеври допоможе наш сайт. Нехай кулінарія стане для вас не просто щоденною рутиною - а цікавим захоплення і святом життя! Тільки не забувайте рахувати калорії, щоб завжди залишатися у формі. Спробуйте повторити всі вищеописані рекомендації, і у вас безсумнівно вийде смачний домашній Квашена капуста з хріном. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 413