Мариновані огірки по-корейськиЧас приготування: 6 ч. 0 хв Мариновані огірки по-корейськи - смакота для тих, хто любить гостре. Цей рецепт з'явився у мене недавно і отримав схвалення моїх домашніх. А мої домашні примхливі - чого попало не схвалять :) Опис приготування: Мариновані огірки по-корейськи можете подавати негайно, а можете і закрити на зиму. Для цього підготуйте стерилізовані баночки і розкладіть в них салат. Банки стерилізують 10 хвилин, потім закатати. Мариновані огірки по-корейськи дуже виручають, коли приходять несподівані гості. Відваріть картоплю - і у вас готова прекрасна закусочка. Мариновані огірки по-корейськи можна подавати на гарнір до м'яса, теж буде дуже смачно. Успіхів! Основний інгредієнт: Овочі/Огірок Блюдо: Заготовки Інгредієнти:
Кількість порцій: 20 Як приготувати Мариновані огірки по-корейськи Приготувати продукти. Огірки помити, порізати на четвертини. Морква крупно трьом. З'єднуємо огірки і моркву. Додаємо оцет, цукор, сіль, масло перець, часник, перець. Добре перемішати і залишити на 4 години настоюватися. Смачного! Якщо ви знайшли цей приголомшливий рецепт, значить, у вас прекрасний смак. Настав час показати світу, що ви здатні і володієте знаннями, як приготувати Мариновані огірки по-корейськи. У першу чергу, розгляньте весь склад інгредієнтів необхідних для цієї страви. На цій сторінці представлений класичний спосіб, як зробити Мариновані огірки по-корейськи у себе вдома. Це досить простий рецепт приготування цієї кулінарного виробу, що супроводжує докладним описом кожного кроку і фото окремих дій. Сподіваємося, приготування вам сподобалося, і ви з радістю оціните представлений тут рецепт приготування і поділіться своїм враженням з автором. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 135