Огірки по-корейськиЧас приготування: 2 год. 50 хв Огірки по-корейськи - непоганий варіант для тих, хто любить огірки у всіх видах - солоні, малосольні, в салатах або просто свіжі. Огірки по-корейськи - гостра закуска, яка може прикрасити ваш стіл. Опис приготування: Огірки по-корейськи - це дуже смачне, гостре блюдо або закуска, яка не вимагає особливих зусиль. Єдина незручність, що огіркам по-корейськи потрібен годину або два, щоб повністю бути готовими до вживання. До речі хочу відразу попередити, коли Ви готуєте масло з кунжутом обов'язково стежте потім, щоб кунжут не згорів. Бажаю удачі і приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Овочі/Огірок Блюдо: Закуски Географія кухні: Азіатська, Східна кухні/Корейська Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-7 Як приготувати Огірки по-корейськи Огірки ретельно промити, якщо шкірка гірка, то можна зняти її. Нарізати огірки брусками або кільцями. Кладемо в досить глибокий посуд, засипаємо сіллю, перемішуємо і залишаємо на хвилин 20, щоб огірки пустили сік. Потім виливаємо виділився сік і додаємо в огірки соєвий соус, оцет і чилі перець. У сковорідку заливаємо оливкова олія, ставимо на вогонь і додаємо кунжут. Швидко обсмажуємо, поки він не змінить колір. Далі в огірки додаємо масло з кунжутом, змішуємо і додаємо часник. Ставимо страву в холодильник настоятися 1-2 години. Готово! Тепер ви знаєте як приготувати домашній Огірки по-корейськи raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Огірки по-корейськи можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 122