Мариновані білі грибиЧас приготування: 2 ч. 0 хв Мариновані білі гриби та під пашить паром картопельку - казка! Особливо якщо ці гриби ви ще й самі збирали. Цар всіх грибів гарний у будь-якому вигляді, а маринований він ще й форму свою зберігає. Опис приготування: Білі мариновані гриби відмінно виглядають під цибулькою і гарні до картоплі. Соковиті, щільні - вони хороші як самостійна закуска. Як приготувати білі мариновані гриби? 1. Гриби почистіть і промийте. Я взагалі-то гриби намагаюся не мити, але, якщо в цьому є необхідність, то сполосніть. 2. Дрібні гриби Замаринуйте цілком, а великі - розріжте. Добре було б, щоб шматочки були приблизно однакового розміру. 3. Складіть гриби в каструлю і залийте половиною склянки води. Доведіть до кипіння. Знизивши вогонь до повільного, поваріть протягом 15 хвилин. Протягом всього процесу варіння гриби помішуйте, щоб вони не прилипли до каструлі. 4. Відварені гриби відкиньте на друшляк, а в залишився грибний бульйон додайте сіль, запашний і чорний перець, лавровий лист і гвоздику. Бульйон доведіть до кипіння, потім ложкою виберіть лавровий листя. Додайте оцет і вкладете в нього гриби. 5. Варіть гриби протягом 10 хвилин. помішуючи і знімаючи піну. 6. Очистіть цибулину і наріжте кільцями. 7. Обшпарте приготовлену для консервованих грибів банку окропом, на дно викладіть кільця цибулі. 8. Гриби складіть в банку, залийте маринадом і закупорте. 9. Коли маринад з грибами охолонуть, переставте в холодильник. Мариновані білі гриби готові! Приємного апетиту! Основний інгредієнт: Гриби/Білі гриби Блюдо: Заготовки/Маринування Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-8 Побачивши це неймовірне блюдо, Мариновані білі гриби, ви обов'язково повинні дізнатися як приготувати його в домашніх умовах. Для початку уважно вивчіть рецепт. Вам необхідно заздалегідь купити всі потрібні інгредієнти, щоб приготування не перервалося через брак одного з продуктів. Розкладіть всі продукти і прилади перед собою. Тепер прийшла пора з'ясувати, як зробити Мариновані білі гриби вдома, для цього зручно читати рецепт приготування по кроках з фото. Класичний склад блюда можна змінювати на свій розсуд, але для першого разу, радимо дотримуватися вище представленого опису. Запам'ятавши, як готується домашній Мариновані білі гриби, наступного разу ви можете діяти по пам'яті. Ми впевнені, що кулінарія стане для вас способом самовираження, і ви з радістю будете дивувати своїх близьких все новими кулінарними шедеврами. Однак дуже важливо не забувати підраховувати калорії, щоб не нашкодити фігурі і здоров'ю. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 58