Мариновані білі гриби без стерилізаціїЧас приготування: 3 ч. 0 хв Спробувала зробити мариновані білі гриби без стерилізації в домашніх умовах за цим рецептом, у мене вийшло! Дуже задоволена залишилася отриманої закускою, як і мої гості! Опис приготування: Любіть мариновані гриби? Тоді раджу звернути увагу на класичний рецепт маринованих білих грибів без стерилізації. Виходять вони просто чудовими і неймовірно смачними. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Гриби/Білі гриби Блюдо: Заготовки/Маринування Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Мариновані білі гриби без стерилізації 1. Король грибів - білий гриб ... Не всі знають, як правильно його готувати і не всі знайомі з рецептами його приготування без стерилізації. 2. Своїм та чистимо гриби, після чого відправляємо варитися на середній вогонь. Визначити готовність звареного гриба просто - вони опустяться на дно каструлі. 3. Робимо маринад: ставимо воду на вогонь і доводимо до кипіння, після чого додаємо сіль, цукор і приправи, оцет додамо в кінці. Поки варився наш розсіл, ми стерилізуємо банки. 4. У баночку також не забувайте додати приправи: лавровий лист, кріп, суху гірчицю і перець. Гриби складаємо в баночки, заливаємо розсолом і закочує. Смачного! Всі ви, напевно, думаєте, що кулінарія - це справа професіоналів. Спробуємо вам допомогти повірити у свої здібності і навчитися готувати смачні страви не гірше досвідчених кухарів. Хочете зрозуміти, як приготувати Мариновані білі гриби без стерилізації вдома? Перед вами простий рецепт приготування, що супроводжує послідовним описом кожного кроку з фото. Радимо для початку вивчити склад майбутнього кулінарного витвору. Це класичний варіант добірки продуктів, однак, ви з легкістю можете винайти, як зробити смачний Мариновані білі гриби без стерилізації, додавши або забравши той чи інший інгредієнт. У вас вийде свій власний домашній рецепт. Але не забувайте і про своє здоров'я: ваша їжа не повинна містити зайві калорії, тому завжди підраховуйте калорійність окремих продуктів, і тоді приготування улюблених ваших страв не тільки вгамує голод, але і принесе користь! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 89