Мариновані білі гриби без оцтуЧас приготування: 4 год. 0 хв Дивним смаком володіють мариновані білі гриби без оцту в домашніх умовах. Я одного разу спробувала і в гостях і тут же взяла рецепт у господині. Готувати їх простіше простого! Опис приготування: Цей рецепт мені підказала одна знайома, яка закриває мариновані білі гриби без оцту в домашніх умовах щороку. З настанням грибного сезону я особливо намагаюся зробити таку закуску, яка стане незамінною до обіднього і святкового столу. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Гриби/Красноголовці Блюдо: Заготовки/Маринування Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Мариновані білі гриби без оцту 1. Відбираємо ретельно гриби і моєму їх. Я зазвичай беру гриби середнього розміру. 2. Ретельно чистимо їх і моєму ще раз. Ще секрет - замочіть гриби на годину в холодній воді і обріжте корінці. 3. Тепер нарізаємо боровики на 4 частини. Якщо захочете крупніше або дрібніше - за бажанням. Гриби в будь-якому розмірі будуть однаково гарні. 4. Після цього відварюємо гриби в злегка підсоленій воді. Першу воду краще злити і варити гриби в другому бульйоні. Варіть їх до готовності близько 3 годин. По закінченню варіння злийте їх і залиште в друшляку, щоб пішла вся зайва волога. 5. Поки гриби остигають підготуйте все для маринаду. У цьому рецепті немає оцту - його замінює лимонна кислота. 6. На одну літрову банку слід покласти: приправи і маринад (2 склянки води, 1,5 ч.л. солі і 1 ч.л. цукру, 20 г лимонної кислоти закип'ятити і залити). Ви навіть уявити собі і не могли, наскільки легко і швидко можна приготувати Мариновані білі гриби без оцту. А представлений тут рецепт допоможе втілити ваш кулінарний задум у домашніх умовах. Класичний склад продуктів, необхідних для створення цієї страви, зазначений у списку інгредієнтів. Ви можете додати або виключити будь-який продукт на свій розсуд. Як бачите, рецепт приготування супроводжується фото кожної окремої дії, що з легкістю дає зрозуміти, як зробити смачний Мариновані білі гриби без оцту. Кулінарія - це простий метод внести домашній затишок і радість у ваше повсякденне життя. Однак не варто забувати і про те, що зайві калорії можуть зіпсувати не тільки зовнішній вигляд, але і здоров'я людини. Тому кожен раз підраховуйте калорійність використовуваних продуктів. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 136