Пекінська капуста на зимуЧас приготування: 2 днів. 9 ч. 0 хв Шукайте простий і смачний рецепт пекінської капусти на зиму? Пекінська капуста, приготована за цим рецептом, стане відмінною закускою в зимовий час! Опис приготування: Приготувати пекінську капусту на зиму в домашніх умовах зовсім не складно! Скористайтеся цим простим рецептом пекінської капусти на зиму, і всю зиму вас радуватиме ця смачна закуска! Призначення: На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Капуста/Перець/Часник/Чилі Блюдо: Заготовки/Квашення Географія кухні: Азіатська, Східна кухні/Корейська Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Пекінська капуста на зиму Кочан пекінської капусти розрізати вздовж на кілька частин. Посолити і укласти в каструлю якомога щільніше. Потім потрібно приготувати розсіл. У киплячу воду додати сіль, лавровий лист, гарненько розмішати. Остудити. Залити капусту остиглим розсолом. Він повинен повністю покривати верхні листи. Придавити гнітом і залишити на 2 дні в теплому місці. Коли капуста засолити, готуємо для неї заправку. Перець очистити від насіння і подрібнити, часник подрібнити, додати до них чилі, тертий імбир, подрібнений коріандр. Все добре перемішати. Капусту злегка обполоснути під проточною водою, гарненько віджати, нарізати на шматочки, перемішати з заправкою, і знову поставити під гніт і залишити на день у теплому місці. Банки простерилізувати, розкласти в них капусту і закатати. Виявивши це приголомшливе блюдо, ви просто зобов'язані з'ясувати, як готувати його вдома. У першу чергу, досконально простудіюйте рецепт приготування. Краще всього заздалегідь придбати всі необхідні продукти, щоб не зупиняти приготування в зв'язку з нестачею одного з інгредієнтів. Далі вам слід підготувати і розставити всю необхідну кухонне начиння і продукти. А зараз дізнаємося, як робити Пекінська капуста на зиму в домашніх умовах. У цьому нам допоможе докладний рецепт, кожен крок якого супроводжується фото. Якщо ви любите винаходити, то завжди можете внести зміни в простий склад виробу, прибравши або додавши той чи інший інгредієнт. Проробивши всі дії з опису, ви з легкістю зможете запам'ятати, як приготувати смачний Пекінська капуста на зиму самостійно. Творіть і експериментуйте на кухні, і тоді кулінарія буде радувати вас і всю вашу родину день у день. Але не забудьте враховувати калорійність виготовлених виробів, щоб завжди залишатися гарними й здоровими. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 95