Капуста з хрономЧас приготування: 40 хв Капуста з хроном - дуже оригінальна закуска. Завдяки хріну капуста виходить вельми пікантною - в міру гострої, солодкуватої, ароматною і шалено смачною. Відмінна хрустка закуска до будь-якого столу. Опис приготування: Капуста з хроном - відмінне блюдо на всі випадки життя - і на стіл не соромно поставити, і як додаток до звичайного вечері-обіду, і для тих, хто хоче схуднути, річ просто незамінна! Капуста виходить соковита, ядреная, хрустка. Готується нескладно, з'їдається ще швидше. Рецепт капусти з хріном зрозумілий і доступний навіть новачкам на кухні. А покрокові фотографії зроблять процес готування ще простіше. Готуйте із задоволенням! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Капуста/Хрін Блюдо: Закуски Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Капуста з хроном Спочатку необхідно приготувати маринад. У каструлю налити воду, додати цукор, сіль, масло, горошини перців. Закип'ятити, дати прокипіти 5 хвилин. Вимкнути, додати оцет і поставити охолоджуватися. Вимити і почистити капусту, болгарський перець, морква, хрін. Часник почистити. Капусту тонко нашаткувати, богарскій перець нарізати соломкою, морква, часник і хрін натерти на тертці. Всі овочі перемішати, скласти в банку особливо не утрамбовуючи, залити розсолом. Банку закрити кришкою і поставити в холодильник на 4 дні. Через 4 дні капуста з хріном готова. Смачного! Ви напевно не з чуток знаєте, що Капуста з хроном - неймовірно смачне і в той же час досить просте у приготуванні блюдо. Як зробити Капуста з хроном в домашніх умовах з мінімальною витратою часу і сил, вам підкаже покроковий рецепт з фото. Кулінарія вітає винахідливість, тому класичний склад продуктів, ви сміливо можете доповнити за власним смаком. Улюблені спеції не тільки прикрасять ваше блюдо, але так само додадуть незабутній аромат і смак. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його або додати до нього коментар. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 210