Холодець з риб'ячих голівЧас приготування: 6 ч. 0 хв Смачний і красивий холодець з риб'ячих голів буде відмінно виглядати на вашому святковому столі. Готується просто і, в порівнянні з холодцем з м'яса, швидко. Опис приготування: 1. У першу чергу необхідно розморозити голови риб. Якщо вони були заморожені. 2. Потім відріжте зябра. 3. І промийте голови під проточною водою. 4. Налийте в каструлю коди і доведіть до кипіння. 5. Киньте риб'ячі голови, лаврове листя і перець. Посоліть. 6. Нехай покипит все разом хвилини три, потім зменшіть вогонь до мінімуму. І варіть півтори години. 7. Коли бульйон приготується, м'якоть почне відходити від кісток. Тому періодично заглядайте в каструлю. 8. Готовий бульйон відставте. Рибу дістаньте шумівкою. 9. Відокремте м'якоть від кісток, кістки викинете. 10. У бульйон викладіть чищення цибулю і моркву. Поставте варитися. 11. Коли Овочі зваряться, додайте в бульйон заздалегідь розмочений желатин. Перешкодьте. 12. Якщо ви хочете, щоб у вашому холодці були овочі, поріжте їх маленькими шматочками і викладіть до риб'ячої м'якоті. Я використовую тільки моркву. 13. У форми для холодцю покладіть м'якоть з овочами. Залийте бульйоном. 14. Залиште в холодильнику до повного застигання. Мінімум 4 години. Перед подачею прикрасьте зеленню. Смачного. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Риба і морепродукти Блюдо: Закуски/Холодець Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 За цим рецептом приготувати Холодець з риб'ячих голів дуже легко навіть удома, так як весь процес зображений на фото. Тепер ви завжди будете знати, як готувати Холодець з риб'ячих голів просто і смачно. Домашня кулінарія не виключає експериментів і ви завжди можете змінити класичний рецепт, додавши до стандартних інгредієнтів свої улюблені. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 416