Домашні хінкаліЧас приготування: 1 ч. 30 хв Ароматні домашні хінкалі зроблять ваш вечерю чи обід незабутнім, адже таке грузинське блюдо не тільки вразить вас і ваших рідних своїм приголомшливим смаком, але і порадує всіх своїм зовнішнім виглядом. Опис приготування: У наш час купити вже готове хінкалі в замороженому вигляді це не проблема, але от їх смак навряд чи хоч чимось схожий на смак оригінального блюда. Тому не варто лінуватися і їсти напівфабрикати, адже кожному з нас під силу приготувати цю смакоту і зараз я із задоволенням розповім вам, як зробити домашні хінкалі. Повірте, ви швидко і легко впораєтеся з цим завданням, адже тут немає ніяких премудростей і секретних інгредієнтів. З цим простим рецептом домашніх хінкалі ви без особливого клопоту зможете порадувати всю свою сім'ю приголомшливим грузинським стравою. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо/Мука і тісто Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Республіки СРСР/Грузинська Інгредієнти:
Кількість порцій: 25-30 Як приготувати Домашні хінкалі Насамперед нам необхідно приготувати фарш, для цього перекручуємо м'ясо і ріпчасту цибулю через м'ясорубку, солимо і перчимо його, вливаємо бульйон і гарненько вимішуємо фарш, поки він не стане однорідним і повітряним. Тепер займемося тестом, просіваємо борошно в глибоку миску, робимо в ній невелике поглиблення і вливаємо в нього воду, додаємо сіль. В окремій мисочці збиваємо трохи яйце і виливаємо яєчну масу в миску з борошном. Тепер перемішуємо всі інгредієнти вилочкою, а потім замішуємо тісто руками на стіл, посипати борошном. Готове тісто накриваємо чистим рушником і залишаємо його на пів годинки відпочити. Через 30 хвилин тісто слід ще раз обмять і потім розкачати його в тонкий пласт. За допомогою склянки вирізаємо з тіста кружечки діаметром приблизно 10-12 см. В середину кожного кола кладемо трохи начинки і з'єднуємо краї тіста, щоб вийшли акуратні складочки. Щільно стискаємо хвостик тіста і зрізаємо його верхівку ножем. Зліплені хінкалі викладаємо на обробну дошку, посипану борошном. Тепер наливаємо в каструльку воду, солимо її і доводимо до кипіння. Опускаємо хінкалі в киплячу воду і варимо їх хвилин 7-9, після того як вони спливуть. Готові хінкалі акуратно виловлюємо за допомогою шумівки і викладаємо на тарілочку. Посипаємо їх меленим чорним перцем і подаємо до столу. Приємного всім апетиту! Вдивіться в цей нескладний, але в той же час оригінальний рецепт. Laquo; Домашні хінкалі - Улюблена страва для багатьох людей. Як приготувати Домашні хінкалі у себе на домашній кухні вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цієї страви містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати за цим списком, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - захоплююче заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайву вагу спробуйте щоразу підраховувати калорійність кожного харчового продукту. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 418