Хінкалі по-грузинськиЧас приготування: 1 ч. 30 хв Тануть у роті ніжні і соковиті хінкалі - це просто відмінний варіант для святкового столу! Цей простий класичний рецепт хінкалі по-грузинськи допоможе вам здивувати і порадувати ваших гостей. Опис приготування: Жоден сімейне свято в Грузії не обходиться без хінкалі. По суті, хінкалі - це ті ж пельмені - м'ясо, зварене в оболонці з тіста. Але це тільки для тих, хто їх не пробував! Зварити, а найголовніше правильно зліпити хінкалі - справжнє мистецтво. До речі, складочок в тесті повинно бути не менше 20. Для приготування хінкалі по-грузинськи бажано за традицією брати баранину або м'ясо молодого козла. Але в наші суворі реалії і яловичина підійде. Обов'язково використовуємо спеції хмелі-сунелі і кінзу! Дивимося рецепт. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина/Свинина Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Республіки СРСР/Грузинська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Хінкалі по-грузинськи Промийте м'ясо, зелень, цибулю. Робимо фарш, подрібнюємо зелень і дрібно ріжемо цибулю. Всі разом дуже добре перемішуємо. Додаємо спеції. Важливо! При варінні в хінкалі утворюється бульйон. Тому в фарш додаємо воду. Приблизно 1,5 склянки. Додаємо поступово і перемішуємо ретельно. Фарш повинен бути щільним, але вологим. Для тіста багато не треба: борошно і вода, а ще сіль. У гірку з борошна додаємо воду і замішуємо. Тепер розгортаємо коржики. Діаметр - 10-12 см., Товщина - 2 мм. Дуже важливо, щоб не тонше або товщі - хінкалі будуть не смачними. Тепер викладаємо начинку - по столовій ложці. Починаємо акуратно ліпити хінкалі. Повинно вийде як на фото) Потім варимо в киплячій воді хвилин 10-15 (поки не спливуть). Води повинно бути багато. Обов'язково її посоліть. Подавати хінкалі треба гарячими. Смачного) Ви давно хотіли з'ясувати, як приготувати Хінкалі по-грузинськи самостійно вдома? Наш простий рецепт допоможе вам у цьому. Фото кожного кроку досконально описує, як готується зацікавило вас блюдо. Приготування - справа привабливу і цікаве. Не сумнівайтеся, це найсмачніший рецепт приготування. Але, звичайно ж, ви самі можете придумати, як змінити класичний склад інгредієнтів і додати частинку своєї фантазії в ваш домашній кулінарний продукт. Тепер ви знаєте, як зробити Хінкалі по-грузинськи. Намагайтеся враховувати калорійність окремих складових страви, щоб не набрати зайву вагу. Улюблена усіма кулінарія та здоровий спосіб життя повинні поєднуватися разом! |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 173