Хінкалі по-грузинськи![]() Час приготування: 1 ч. 30 хв Тануть у роті ніжні і соковиті хінкалі - це просто відмінний варіант для святкового столу! Цей простий класичний рецепт хінкалі по-грузинськи допоможе вам здивувати і порадувати ваших гостей. Опис приготування: Жоден сімейне свято в Грузії не обходиться без хінкалі. По суті, хінкалі - це ті ж пельмені - м'ясо, зварене в оболонці з тіста. Але це тільки для тих, хто їх не пробував! Зварити, а найголовніше правильно зліпити хінкалі - справжнє мистецтво. До речі, складочок в тесті повинно бути не менше 20. Для приготування хінкалі по-грузинськи бажано за традицією брати баранину або м'ясо молодого козла. Але в наші суворі реалії і яловичина підійде. Обов'язково використовуємо спеції хмелі-сунелі і кінзу! Дивимося рецепт. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина/Свинина Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Республіки СРСР/Грузинська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Хінкалі по-грузинськи ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ви давно хотіли з'ясувати, як приготувати Хінкалі по-грузинськи самостійно вдома? Наш простий рецепт допоможе вам у цьому. Фото кожного кроку досконально описує, як готується зацікавило вас блюдо. Приготування - справа привабливу і цікаве. Не сумнівайтеся, це найсмачніший рецепт приготування. Але, звичайно ж, ви самі можете придумати, як змінити класичний склад інгредієнтів і додати частинку своєї фантазії в ваш домашній кулінарний продукт. Тепер ви знаєте, як зробити Хінкалі по-грузинськи. Намагайтеся враховувати калорійність окремих складових страви, щоб не набрати зайву вагу. Улюблена усіма кулінарія та здоровий спосіб життя повинні поєднуватися разом! |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 173