Хінкалі![]() Час приготування: 40 хв Рецепт приготування хінкалі. Хінкалі - дуже смачне і популярне блюдо кавказької кухні. Опис приготування: Для хінкалі тісто замішується без додавання туди яєць. Для начинки краще готувати фарш із суміші яловичини, баранини і свинини. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Республіки СРСР/Грузинська Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Хінкалі ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Хінкалі - всім нам добре знайоме і улюблене блюдо. Давайте разом розглянемо простий, але не менш смачний спосіб його виготовлення. А краще зрозуміти, як приготувати Хінкалі в домашніх умовах нам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Класичний склад інгредієнтів ви можете змінювати на свій смак, проте не забувайте в такому випадку, враховувати калорійність окремих продуктів, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Перед нами домашній рецепт приготування страви, тому нам знадобляться тільки прості кухонні прилади та начиння. Сам процес не забере у вас багато часу і сил, якщо будете дотримуватися всіх рекомендацій і порад. Сподіваємося, приготування цієї страви принесе вам багато позитивних емоцій, а кулінарія стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його за п'ятибальною шкалою і залишити свій відгук або побажання автору. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 216