Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Короп запечений в рукаві
Сосиски в тісті на сковороді
Смажені рижики
Запечені кабачки в духовці
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Хінкалі з сиром

Хінкалі з сиром

Хінкалі з сиром
Час приготування: 1 ч. 30 хв
Хінкалі останнім часом набули величезної популярності і зараз їх можна зустріти як в магазинах, так і в різних кафе. Але такий їхній варіант, як хінкалі з сиром, ви навряд чи десь знайдете.

Опис приготування:
Я думаю, що всі, хто хоч трохи знайомий з грузинською кухнею, знають, що хінкалі найчастіше готують з рубаного або перекрученого м'яса, але є й інші менш поширені начинки. Сьогодні я розповім вам, як зробити хінкалі з сиром. Такий страву можна зустріти лише в деяких ресторанах Грузії, на нашій території все ж переважає начинка з м'яса. Але для нас це не проблема, адже ми запросто можемо приготувати хінкалі з сиром в домашніх умовах і насолодитися смаком цього приголомшливого страви.

Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
Борошно і тісто
Блюдо: Гарячі страви
Географія кухні: Республіки СРСР/Грузинська

Інгредієнти:
  • Борошно - 500 Грам
  • Вода тепла - 400 Грам
  • Сир твердий - 500 Грам (несолоний)
  • Яйце - 1 Штука
  • Масло вершкове - За смаком

Кількість порцій: 30-32

Як приготувати Хінкалі з сиром
Хінкалі з сиром Для початку нам необхідно замісити туге тісто з борошна і злегка теплої води. Готове тісто накриваємо рушником і залишаємо його відпочивати на 10-15 хвилин. Хінкалі з сиром Для начинки трьом сир на крупній тертці. Хінкалі з сиром У мисочці збиваємо яйце і змішуємо його з тертим сиром. Хінкалі з сиром Тепер ділимо тісто на декілька частин і по черзі розгортаємо кожну з них в тонкий пласт, вирізаємо з тіста невеликі кружечки. Хінкалі з сиром Потім кожен кружечок ще трохи розгортаємо і викладаємо в його середину приготовлену начинку (1 чайна ложка). Хінкалі з сиром Тепер піднімаємо край тіста і скручуємо його зверху таким чином, щоб у нас вийшли гарні складки, верхівку хінкалі трохи притискаємо. Хінкалі з сиром Частина готових хінкалі можна заморозити, а частина відварити в злегка підсоленій воді протягом 8-9 хвилин після закипання. Після цього витягаємо хінкалі шумівкою з води, викладаємо їх на тарілку і накриваємо на 5 хвилин рушником. Хінкалі з сиром Подаємо гарячі хінкалі, поливши їх топленим вершковим маслом. Приємного всім апетиту!
Гідно оцінити Хінкалі з сиром ви зможете, якщо самі приготуєте це блюдо будинку. Перш ніж починати приготування, підготуйте всі необхідні продукти і кухонні прилади. Далі уважно прочитайте рецепт приготування та ознайомтесь з фото конкретних дій. Запам'ятавши, як готувати Хінкалі з сиром, приступайте до справи. Погодьтеся, тут представлений досить простий рецепт. Ваша фантазія дозволить додати до виробу свій неповторний смак і аромат, змінивши класичний склад. Але не забудьте врахувати калорійність всіх інгредієнтів, щоб не нашкодити здоров'ю й фігурі. Поділіться своїми враженнями та ідеями з автором, нехай кулінарія об'єднує людей з усього світу!
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 595   
Схожі рецепти страв з фото:
Хінкалі
Тісто для хінкалі
Хінкалі по-грузинськи
Хінкалі з м'ясом
Домашні хінкалі
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.