Баклажани по-осетинськоюЧас приготування: 3 ч. 0 хв Проста в приготуванні закуска, яка відмінно підійде для будь-якого гарніру і м'ясних страв. У мене пішло зовсім небагато часу на її приготування, але зате результат порадував! Опис приготування: Баклажани цілком можуть замінити м'ясо, влітку це просто чудово. Можна їсти здорову, смачну і корисну їжу, 4-5 днів на тиждень харчуючись тільки овочами. А ось в холодну пору року добре відкрити баночку з соліннями і інший консервацією. Ви точно будете знати, що ви їсте і блюдо на сто відсотків буде відповідати вашому смаку. Тому обов'язково підготуйте баклажани на зиму. Як приготувати баклажани по-осетинською? 1. Для початку слід зробити розсіл: вода, сіль, цукор, оцет і перець з приправами. Як робити розсіл - знає кожна господиня, тому потреби розповідати, думаю, не варто. 2. Тепер приступаємо до овочів. В першу чергу слід нарізати перець і баклажани в довжину. Потім наріжте зелень, гіркий перець і часник. 3. У киплячий розсіл закиньте по жмені перець і баклажани, проваріть близько 5 хвилин. 4. Після - слід скласти овочі в стерилізовані банки. Я це роблю шумівкою. 5. Присипте зеленню і залишилися гірким перцем. 6. Залийте все розсолом і ставте стерилизоваться від 15-20 хвилин. 7. Засукайте і укутайте в теплу ковдру. От і все, наші баклажани по-осетинською в домашніх умовах готові. Смачного! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 20 Спробуйте приготувати Баклажани по-осетинською в домашніх умовах. Покрокові фото допоможуть вам зрозуміти, як зробити блюдо правильно, смачно і гранично просто. Класичний рецепт Баклажани по-осетинською можна розбавити або замінити своїми улюбленими інгредієнтами - створити свій оригінальний кулінарний шедевр. Готуйте вдома і радуйте своїх близьких та друзів! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 44