Котлети без м'ясаЧас приготування: 40 хв Коли заходить мова про котлети, то ні в кого не виникає сумніву, що готувати їх можна тільки з м'яса. Ну а я пропоную вам відмінний варіант для поста - дуже смачні вегетаріанські котлети без м'яса. Опис приготування: Звичайно, коли бачиш таку назву, приходиш в повне здивування, адже які котлети можуть бути без м'яса, але, як кажуть, поки не спробуєш - не впізнаєш. Тому всім, хто не боїться зробити щось новеньке, я розповім, як приготувати котлети без м'яса - дуже смачне блюдо на кожен день. Насправді цей рецепт можна скоріше віднести до пісних, але особисто я готую такі котлетки досить часто, правда, на відміну від пісного варіанту, додаю в них яйце. Смак виходить приголомшливий, а консистенція дуже повітряна і ніжна, як раз те, що потрібно для ситного обіду або вечері. Так що з цим рецептом приготування котлет без м'яса ви зробите чудове частування для всієї сім'ї не тільки в піст, але і на кожен день. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Крупи/Вівсянка Блюдо: Гарячі страви/Котлети Дієта: Пісні страви/Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 14 Як приготувати Котлети без м'яса Для початку відваримо пластівці, для цього наливаємо в каструлю склянку води і ставимо її на вогонь. Коли рідина закипить, висипаємо вівсяні пластівці, трохи солимо їх і варимо 3-4 хвилини. Перекладаємо пластівці в миску і відставляємо їх остигати, а самі тим часом чистимо моркву і ріпчасту цибулю. Трьом моркву на великій тертці, а цибулю нарізаємо невеликими кубиками. Обсмажуємо овочі на олії до золотистого кольору, потім також отставляем остигати. Коли відварені пластівці охолонуть, розбиваємо в миску з ними яйце. Якщо готуєте пісний варіант котлет, то потрібно замість яйця покласти 2 столові ложки борошна. Остигнули обсмажені овочі теж викладаємо в миску до пластівці, додаємо спеції і сіль. Ретельно все перемішуємо до однорідного стану. Змочуємо у воді столову ложку, набираємо їй приготований фарш і викладаємо в миску з панірувальними сухарями. Обвалюємо масу з усіх боків в сухарях і формуємо котлетки. Так повторюємо, поки фарш не закінчиться, у мене всього вистачило на 14 котлет. У сковороді нагріваємо олію і викладаємо на неї котлети. Обсмажуємо їх з усіх боків до рум'яної скоринки. І подаємо до столу. До речі, вони однаково смачні як в гарячому, так і в холодному вигляді. Приємного всім апетиту! Сталося чудо! Нарешті ви знайшли саме той рецепт, який шукали. Не можна посперечатися, що Котлети без м'яса - відмінне блюдо. Пропонуємо вам уважно ознайомитися з інформацією, як готувати Котлети без м'яса в домашніх умовах. Як ви вже встигли помітити, рецепт приготування містить не тільки докладний опис кожного кроку, а й фото, що дуже допомагає уникати помилок під час роботи. Пам'ятайте, що ви завжди можете зі сміливістю застосовувати свою фантазію і міняти класичний склад інгредієнтів вироби на свій смак. Улюблені прянощі і спеції додадуть до вашого шедевру вишуканий і неповторний аромат. Візьміть собі на замітку, що бажано завжди рахувати калорії окремих продуктів, щоб залишатися красивими і здоровими. Нехай кулінарія стане для вас улюбленим дозвіллям і чудовим хобі! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 510