Ставрида запеченаЧас приготування: 1 ч. 0 хв Ставрида - дуже смачна рибка, готувати з неї - одне задоволення. Сьогодні пропоную подивитися рецепт ставриди запеченої. Це, мабуть, найпростіший спосіб її приготування. Опис приготування: Таку рибку дуже часто готують на Чорноморському узбережжі. Рецепт приготування запеченої ставриди дуже простий, але рибка виходить дивовижною. Якщо риби у вас багато - ніякого гарніру до неї не потрібно. Подавайте її до столу з лимоном і оливками. Можна зі свіжими овочами. Смачного! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Ставрида Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня/Республіки СРСР/Українська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Ставрида запечена Рибу миємо, відрізаємо голову і виймаємо нутрощі. Потім посипаємо сіллю і спеціями і скроплюємо соком половинки лимона. Застеляємо деко пергаментом і змащуємо його маслом. Викладаємо підготовлену рибу. Посипаємо подрібненим розмарином. Ставимо в розігріту до 180-200 градусів духовку хвилин на 25. Дуже смачний Ставрида запечена зможете Ви з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати цю страву гранично просто, вам допоможе покроковий опис з фото. Не забувайте, ви завжди можете експериментувати на домашній кухні і міняти класичний склад рецепта. А як готувати Ставрида запечена з додаванням інних інгредієнтів, ви можете поділитися на нашому кулінарному проекті. Рецепт приготування страви розмістіть у відповідній категорії сайту. Усастнікі проекту зможуть готувати за Вашим рецептом і розміщувати фотографії. Так само ви можете додати відео вашого нового блюда. Домашня кулінарія - чудове хобі! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 165