Шашлик із трьох видів м'ясаЧас приготування: 3 ч. 0 хв Шашлик - страва смачна, але швидко набридає. Пропоную урізноманітнити шашликова меню і приготувати шашлик з трьох видів м'яса. Такого ви напевно не пробували! Опис приготування: Розповідаю, як приготувати шашлик з трьох видів м'яса. Так-так, ви не помилилися - шашлик з трьох видів м'яса! Коли звичайний шашлик, як би він смачно не був приготований, вже сидить в печінках - спробуйте приготувати ось цей оригінальний шашлик з трьох видів м'яса за даним рецептом, і інтерес до цього чудового блюда обов'язково повернеться. Удачи в приготуванні! ;) Призначення: На природу Блюдо: Гарячі страви/Шашлик Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Шашлик із трьох видів м'яса Гарненько промиваємо три шматки м'яса, даємо воді обсохнути. Тепер кожен шматочок м'яса необхідно нарізати на смужки близько 5-6 см завдовжки і товщиною приблизно в палець. Жили, плівки та інші непотрібні речі вирізаємо і викидаємо - нам потрібно тільки гарне м'ясо. Тепер кожен вид нарізаного м'яса складаємо в роздільні ємності, оскільки кожне м'ясо будемо маринувати окремо. Баранину маринуємо з сіллю, зирой і червоним перцем, телятину - з сіллю, перцем, лимонним соком і цибулею, свинину - з сіллю, перцем, цибулею, петрушкою і невеликою кількістю гранатового соку. Залишаємо м'ясо на пару годин маринуватися. Замариноване м'ясо нанизуємо на шампури. Спершу на кожен шматочок нанизуємо маленький шматочок сала, а потім, по черзі, різні шматочки м'яса. Шматочки переплітаємо між собою і нанизуємо на шампур, щоб вийшла своєрідна м'ясна кіска. У підсумку, у вас повинні вийти ось такі красиві кіски з шматочків різного м'яса. Втім, нанизувати можна як завгодно, однак кіскою - красивіше і ефектніше. Готуємо шашлик традиційним способом - на гарячому вугіллі, перевертаючи, до готовності. Готується шашлик буквально 7-10 хвилин, якщо вугілля дійсно гарячі. Подаємо негайно, в гарячому вигляді, з овочами і зеленню. Смачного! :) На цій сторінці представлений простий, але в теж час дуже смачний рецепт. Шашлик із трьох видів м'яса -досить відоме блюдо серед любителів добре поїсти. Однак якщо ви хочете знати, як приготувати його в домашніх умовах, наберіться терпіння і виконуйте наших рекомендацій. Щоб прискорити і полегшити приготування цього кулінарного виробу, радимо вам дотримуватися наступних правил. Перед початком роботи, обов'язково вивчіть список необхідних продуктів - якщо чогось не вистачає, придбайте це в магазині. Крім того, класичний склад інгредієнтів може змінюватися на ваш розсуд і смак. Далі прочитайте рецепт приготування повністю і почніть виконувати кожен крок по порядку, не забуваючи дивитися на фото, яке допомагає краще зрозуміти, як зробити ту чи іншу дію. Провівши експеримент і з'ясувавши, як готується Шашлик із трьох видів м'яса будинку, ви можете сміливо висловлювати свої враження та поради в розділі коментарів. Таке чудове хобі як кулінарія привнесе яскравих відчуттів у ваше життя і допоможе прикрасити ваш домашній затишок. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 54