Кнедлики на паруЧас приготування: 2 ч. 0 хв Кнедлики на пару - дуже смачне і ситне бдюдо, яке відноситься до чеської та словацької кухні. Опис приготування: Як ми будемо готувати кнедлики на пару? Для цього нам знадобиться: 1. Просіяти борошно, свіжі дріжджі (можна замінити сухими з розрахунку на 1 кг борошна і розвести їх в теплому молоці) кришаться прямо в борошно і зверху посипають сіллю. 2. Замішуємо тісто з теплим молоком, тісто має бути м'яким не крутим і прилипати до рук і миски, щоб тісто отліпла підливаємо попередньо розтоплене масло і месім. 3. Дати тісту підійти. 4. Варяться кнедлики на пару: на велику миску кладеться спеціальне сито (або натягується і зміцнюється марля), наливаємо води підлогу миски, зверху будемо накривати ще однієї мискою такого ж діаметру. 5. Вода в мисці повинна буде постійно сильно кипіти, що не зменшувати вогонь, а в міру потреби підливати воду. 6. З тесту, що підійшов робимо невеликі батончики (всього вийде приблизно 5 шт), з початку робимо два, даємо їм трохи підрости і коли вода добре закипить кладемо їх на сітку і накриваємо другою мискою - варимо 15-20 хв. 7. Поки вариться перша пара формуємо такі і т.д. 8. При подачі кнедлики ріжуться на скибочки товщиною 1,5 см і полваются соусом, на ваш смак. Смачного! Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Борошно і тісто Блюдо: Закуски/Страви на пару Географія кухні: Країни Європи/Австрійська/Німецька/Чеська Дієта: Для діабетиків Інгредієнти:
Кількість порцій: 5 Кнедлики на пару - всім нам добре знайоме і улюблене блюдо. Давайте разом розглянемо простий, але не менш смачний спосіб його виготовлення. А краще зрозуміти, як приготувати Кнедлики на пару в домашніх умовах нам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Класичний склад інгредієнтів ви можете змінювати на свій смак, проте не забувайте в такому випадку, враховувати калорійність окремих продуктів, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Перед нами домашній рецепт приготування страви, тому нам знадобляться тільки прості кухонні прилади та начиння. Сам процес не забере у вас багато часу і сил, якщо будете дотримуватися всіх рекомендацій і порад. Сподіваємося, приготування цієї страви принесе вам багато позитивних емоцій, а кулінарія стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його за п'ятибальною шкалою і залишити свій відгук або побажання автору. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 111