Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Запечена капуста
Тісто на галушки
Сосиски в тісті на сковороді
Ожина з цукром на зиму
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Соуси » Песто зі свіжого базиліка

Песто зі свіжого базиліка

Песто зі свіжого базиліка
Час приготування: 20 хв
Песто - італійський винахід, що складається з часнику, свіжого базиліку, горіхів і масла. Песто широко використовують в кулінарії: можна додати в пасту, намазати на бутерброд, присмачити котлету або стейк.

Опис приготування:
Песто зі свіжого базиліка можна зберігати в холодильнику тиждень в закритій банці або контейнері або навіть морозильнику. Існують багато різновидів песто: з мигдалем, з арахісом, волоськими горіхами і навіть сушеними помідорами. Соус песто - справжнє джерело здоров'я. Базилік містить провітамін А, вітаміни В2, С, РР, каротин і фітонциди. Базилік стимулює імунну систему, допомагає впоратися з різними інфекціями, володіє жарознижуючими і потогінну властивостями. Кедрові горіхи і оливкове масло теж справжні ліки. Так що песто в розумних кількостях принесе користь. Успіхів і приємного апетиту!

Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Горіхи/Базилік/Зелень
Блюдо: Соуси
Географія кухні: Арабська
Дієта: Пісні страви/Вегетаріанське харчування

Інгредієнти:
  • Листя базиліка - 2 Склянки
  • Тертий пармезан - 1/2 склянки
  • Масло - 1/2 склянки
  • Горіхи кедрові - 1/3 склянки
  • часник - 3 зубчики
  • Сіль, перець - За смаком

Кількість порцій: 10

Як приготувати Песто зі свіжого базиліка
Песто зі свіжого базиліка Листя помити. Песто зі свіжого базиліка Всі інгредієнти скласти в блендер і подрібнити до однорідної маси. Песто зі свіжого базиліка Соус песто готовий!
Сьогодні у вас є унікальна можливість зрозуміти, як приготувати Песто зі свіжого базиліка у себе вдома. Швидше біжіть в магазин і купіть всі необхідні продукти. Підготуйте всі кухонні прилади, які можуть знадобитися в кулінарному процесі. Тепер прийшов час ретельно прочитати рецепт, обов'язково розгляньте фото кожної дії, щоб нічого не переплутати. Приготування їжі краще починати тільки з хорошим настроєм, адже їжа вбирає всі наші емоції та енергетику. Завжди тримайте рецепт приготування перед собою, щоб в будь-який момент підглянути опис. Якщо раптом ви побажаєте змінити класичний склад блюда, будьте обережні, щоб не зіпсувати смак готового виробу. Тепер ви готові приступити до справи і випробувати свої сили. Якщо у вас щось не вийшло з першого разу, не турбуйтеся. Ви можете запитати поради у автора цього кулінарного шедевра, і наступного разу у вас вийде дуже смачний Песто зі свіжого базиліку. Пам'ятайте, готувати може кожен. Але щоб кулінарія доставляла щастя і задоволення, готуйте з любов'ю і віддачею. При цьому не забувайте, що зайві калорії псують зовнішню красу та здоров'я людини.
Категорія: Соуси Переглядів: 52   
Схожі рецепти страв з фото:
Класичний соус Песто
Простий Песто
Фарфалле з песто
Песто з базиліка
Соус &Песто&
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.