Песто зі свіжого базилікаЧас приготування: 20 хв Песто - італійський винахід, що складається з часнику, свіжого базиліку, горіхів і масла. Песто широко використовують в кулінарії: можна додати в пасту, намазати на бутерброд, присмачити котлету або стейк. Опис приготування: Песто зі свіжого базиліка можна зберігати в холодильнику тиждень в закритій банці або контейнері або навіть морозильнику. Існують багато різновидів песто: з мигдалем, з арахісом, волоськими горіхами і навіть сушеними помідорами. Соус песто - справжнє джерело здоров'я. Базилік містить провітамін А, вітаміни В2, С, РР, каротин і фітонциди. Базилік стимулює імунну систему, допомагає впоратися з різними інфекціями, володіє жарознижуючими і потогінну властивостями. Кедрові горіхи і оливкове масло теж справжні ліки. Так що песто в розумних кількостях принесе користь. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Горіхи/Базилік/Зелень Блюдо: Соуси Географія кухні: Арабська Дієта: Пісні страви/Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Песто зі свіжого базиліка Листя помити. Всі інгредієнти скласти в блендер і подрібнити до однорідної маси. Соус песто готовий! Сьогодні у вас є унікальна можливість зрозуміти, як приготувати Песто зі свіжого базиліка у себе вдома. Швидше біжіть в магазин і купіть всі необхідні продукти. Підготуйте всі кухонні прилади, які можуть знадобитися в кулінарному процесі. Тепер прийшов час ретельно прочитати рецепт, обов'язково розгляньте фото кожної дії, щоб нічого не переплутати. Приготування їжі краще починати тільки з хорошим настроєм, адже їжа вбирає всі наші емоції та енергетику. Завжди тримайте рецепт приготування перед собою, щоб в будь-який момент підглянути опис. Якщо раптом ви побажаєте змінити класичний склад блюда, будьте обережні, щоб не зіпсувати смак готового виробу. Тепер ви готові приступити до справи і випробувати свої сили. Якщо у вас щось не вийшло з першого разу, не турбуйтеся. Ви можете запитати поради у автора цього кулінарного шедевра, і наступного разу у вас вийде дуже смачний Песто зі свіжого базиліку. Пам'ятайте, готувати може кожен. Але щоб кулінарія доставляла щастя і задоволення, готуйте з любов'ю і віддачею. При цьому не забувайте, що зайві калорії псують зовнішню красу та здоров'я людини. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 52