Лечо з огірків на зимуЧас приготування: 1 ч. 0 хв Якщо ви любите лечо так само, як я, пропоную вам рецепт приготування лечо з огірків на зиму. Опис приготування: Щоб приготувати лечо з огірків на зиму, вам знадобиться мультиварка і банки для зберігання. Нарізаємо овочі, готовим томатний соус, в якому вони будуть маринуватися - і готово. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Огірок Блюдо: Заготовки/Лечо Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Лечо з огірків на зиму Дрібно нарізаємо болгарський перець, в процесі видаляємо насіння. Огірки нарізаємо кружечками разом з часником і гострим перцем. В окремій мисці змішуємо томатний сік, сіль, цукор і рослинне масло. Солодкий перець, огірки, часник, гострий перець кидаємо в одну миску, перемішуємо і кладемо в мультиварку. Залишаємо в режимі Гасіння на 40 хвилин. Через півгодини після початку гасіння додаємо томатний соус. Кип'ятимо воду в мультиварки. Ставимо банки на стерилізацію. Прокип'ятимо кришки. Кип'ятимо в каструлі протягом 5 хвилин. Вийшло лечо переливаємо в банки. Банки закочує, перевертаємо до охолодження. Погодьтеся, це приголомшливий рецепт! Такий простий і такий смачний! Лечо з огірків на зиму - вдале блюдо для будь-якого приводу. Його приготування не займе багато часу. Розгляньте фото, на яких відображені порядок дій та необхідні продукти. Також вивчіть склад і кількість потрібних інгредієнтів. Тепер ви можете запам'ятати, як приготувати Лечо з огірків на зиму в домашніх умовах. Так готується класичний варіант кулінарного виробу, але ви маєте право вносити свої доробки та задумки. Якщо ви придумали інший рецепт приготування - обов'язково поділіться нею з користувачами нашого сайту. Все більше і більше людей об'єднує кулінарія, але не варто нехтувати своїм здоров'ям і фігурою. Важливо враховувати калорійність їжі, що вживається, підраховуючи калорії кожного окремого продукту. Вчіться мистецтву смачно і здорово харчуватися! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 201