Мариновані опеньки без закачуванняЧас приготування: 40 хв Кожна господиня заготовлює гриби за своїми особливими рецептами, ну а для тих, хто ще не знайшов відповідний спосіб, пропоную спробувати зробити ось такі чудові мариновані опеньки без закачування. Опис приготування: Оскільки грибочки - всіма улюблена їжа, то заготовки з них роблять в кожній родині і, як я вже говорила, варіантів приготування грибів досить багато. Особисто я завжди роблю мариновані опеньки без закачування в домашніх умовах за своїм коханим перевіреного рецепту, за яким заготовлювала їх моя мама. Опеньки виходять неймовірно смачними і, до речі, їх можна їсти вже через 12 годин, так що тут у нас подвійна користь: по-перше, не втрачаємо час на закачування, по-друге, завжди під рукою відмінна закуска. А зберігати грибочки у цій простому рецептом маринованих опеньків без закачування найкраще в холодильнику або будь-якому прохолодному місці, там вони коштують досить довго. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Гриби/Опеньки Блюдо: Заготовки/Маринування Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Як приготувати Мариновані опеньки без закачування Наливаємо в каструлю воду і доводимо її до кипіння. У киплячу воду викладаємо заморожені гриби (розморожувати їх не потрібно) і варимо їх 10 хвилин, потім відкидаємо опеньки на друшляк. Знову викладаємо опеньки в каструлю і заливаємо їх літром води, додаємо нарізаний часник, сіль і цукор, перець горошком, лавровий лист, гвоздику, вливаємо оцтову есенцію. Тепер маринад потрібно спробувати, він повинен бути трохи солоніша і кисліше, ніж звичайно, тому що коли він охолоне, сіль і кислота не будуть так відчуватися. Отже, варимо опеньки ще 10-15 хвилин, потім гарячими розкладаємо в чисті банки, заливаємо маринадом. Закочувати банки не потрібно, просто закрийте їх кришкою. Коли гриби охолонуть, ставимо банку в холодильник, а вже через пару годин можна пробувати, що вийшло. Смачного! Якщо вам сподобався цей чудовий рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся відтворити це кулінарне диво у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіма правилами і порядком, зазначеним в описі і стежте за допоміжним фото. Приготування принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Мариновані опеньки без закачування в домашніх умовах. Тут представлений всього лише класичний вид даної страви, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Це улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Даний рецепт приготування Мариновані опеньки без закачування не тільки простий, але і достатньо швидкий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. І тоді кулінарія принесе не тільки домашній затишок, але й смачні враження, і радість для всіх! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 40